spot_img

Od 13. jula velike promene: Mlad Mesec donosi neverovatne preokrete svakom horoskopskom znaku!

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Raku očekuju nas 13. jula i doneće velike promene.

Pazite šta pokrećete na ovaj mlad Mesec, jer uticaj nekih stvari može se osećati narednih šest meseci, pa čak i godinu dana. Olakšanje ovog pomračenja će pojedinim znacima priuštiti dobar aspekt Venere iz Device i Urana iz Bika što u nesporazumu može priuštiti iznenadno rešenje i harmoniju.

 

Venera će biti u harmoničnom aspektu sa Saturnom iz Jarca pa baš ovih dana pojedini parovi mogu da stupe u bračnu zajednicu ili da se vere, stupe u ozbiljnu vezu. Šta mogu da očekuju pojedinačni znaci?

 

Ovan

Kod vas se mogu javiti nagoni za prisilno ponašanje pa bi bilo dobro da obratite pažnju kako se ophodite prema drugim ljudima. Pojedini Ovnovi mogu biti okupirani svojom porodicom, pa čak i da se spremaju za odlazak na odmor što ih u potpunosti ispunjava.

 

Bik

Mnogi Bikovi mogu doživeti promene u ljubavi. Sada je naglašena sposobnost ubeđivanja pa možete imati uspeha u finansijskom i poslovnom polju. Vi niste znak koji voli promene, ali ipak neki ozbiljan razgovor može da ih donese. Bilo da li ih vi pokrećete ili neko drugi, shvatate, bez obzira na ishod, da vi pobeđujete i da ste na dobitku.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img