spot_img

DEVICA: Ona je MIRNA i STALOŽENA poput ANĐELA. Ali ako je NALJUTITE, može biti gora i od ĐAVOLA!

Ime: Virgo je latinski naziv za Devicu
Planeta: Merkur
Boja: Siva, smedja i sve hladne boje
Zivotinja: Mravi, pcele i sva mala, dlakava stvorenja
Metal: Ziva
Drago kamenje: Ahat, mramor

 

 

Devica voli da radi i u poslu je precizna i usmerena na pojedinosti, sto donosi savrsene rezultate. Problem je u tome sto je ovaj znak plasljiv i kritican jednako toliko kao sto je dobar radnik, s toga je malo verojatno da ce sebe oceniti velikom ocenom. Devica ima poseban dar sluzenja drugim ljudima. Takodje je zainteresovana za telo i ocuvanje zdravlja.
Creva su organi koji su povezana sa ovim znakom; verojatno zbog njihovog tako slozenog oblika kao i zbog vrlo brzog reagovanja na strah. Devica je precizna, savesna, pedana, racionalna i nepoverljiva.
Odlican saradnik, na koga se uvek mozete osloniti. Vise veruje u razum nego u intuiciju. Okrenuta je zdravlju, poljoprivredi, ali i umetnosti. Zivi od sopstvenog rada.

 

Device su znak Zodijaka koji je specifičan po mnogo čemu. One se razlikuju od drugih pre svega po svom stavu i karakteru. Devica je neko ko zaista ume da se izbori za ono što želi i ume da uživa u životu na svaki mogući način. Ona je neko ko želi malo i kome znače sitnice, ali uvek na kraju dobije sve. Međutim, moramo reći da je ona neko ko zaista zna da ceni sve ono što ima. Ona je neko ko svima ume da bude za primer. Moramo napomenuti i to da Device nisu osvetoljubive i da mogu da praštaju kao niko drugi. Međutim, nikada neće dozvoliti da se neko igra sa njima i sa njihovim emocijama. To što je ona dobar čovek, ne znači da je naivna i da svako može da radi sa njom šta hoće i kako želi. One nikada nikome neće učiniti ništa loše, niti će prve napasti nekoga, ali i te kako umeju da se brane i nikada neće dozvoliti drugim ljudima da se igraju sa njima i njihovim emocijama.

 

 

Device umeju da vole svim svojim srcem i u ljubavi su jako odane i verne. Ali bez obzira koliko vole, uvek će misliti na sebe i one zaista umeju da brane sebe i svoje interese. One u životu pre svega žele mir i sigurnost, a to važi i za ljubav. Device nisu sklone ljubavnim avanturama i flertu. One jednostavno izbegavaju takve situacije. Spremne su dugo da čekaju pravu ljubav. Devici je potreban u životu neko ko će moći da je voli iskreno i da joj da svoje srce na dlanu. A ona će svakako biti u stanju da tu ljubav uzvrati na isti način. Možete da budete sigurni da vas jedna Devica nikada neće prevariti, ali isto tako nikada neće preći preko bilo kakve vrste izdaje. Kada ona voli – ona voli do kraja i svim srcem, ali isto tako je u stanju da ode za sva vremena, ako je neko ne poštuje. Moramo napomenuti da su Device izuzetno dobri prijatelji koji umeju da poštuju tuđu intimu i da čuvaju tuđe tajne. I u svom okruženju imaju iste takve ljude na koje mogu da se oslone.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img