spot_img

ŽENA RAK – Ona će vam biti NAJBOLJI PRIJATELJ i PARTNER i vaša najveća PODRŠKA!

Žena Rak, jedan od tri vodena znaka, kojim vlada planeta Mesec, ovih dana slavi rođendan, a ima nekoliko značajnih osobina bez kojih bi svet bio potpuno besmislen.

Ona je VERAN drug, BRIŽNA majka i ODANA parnerka i SVE bi učinila za ljude koje VOLI!

Budite uvek tu za nju i poštujte je i očekujte da ćete kraj sebe imati prijateljicu za ceo život. Žena Rak je zaista neverovatna i uživa u tome da pomogne svima oko sebe i da bude zaista divna prema svima koji to zasluže. Pružila bi i srce na dlanu, samo ukoliko zna da je to neko zaslužio i da treba da to dobije.

 

BRIŽNA I NEŽNA

 

Žena Rak je zaista nežna i osoba koja u svakom trenutku teži ka tome da svima oko sebe dragim ljudima pruži bezuslovnu ljubav, posvećenost i nežnost. Žena RAK je posebna i divna u svakom smislu. Ona je neverovatna upravo zbog toga što se u svakom trenutku trudi biti dobra prema svima, čak i prema onima koji su to najmanje zaslužili.

NEVEROVATNA U LJUBAVI

 

 

Posvećena je voljenoj osobi i trenucima kraj partnera. Ova žena je zaista neverovatna žena. Ona je spremna apsolutno sve uraditi za muškarca kojeg neizmerno voli. Zbog toga, ženu Rak svaki muškarac poželi da ima u svom životu sve do kraja. Nikada ne treba da se menjate bez obzira na sve i uživajte maksimalno u svakom trenutku kraj partnera. Ukoliko ste pripadnica ovog znaka Zodijaka, sudbina će Vas zaista nagraditi sa pravim muškarcem u Vašem životu kad tad i doneće Vam more sreće. Partner, kada ga žena Rak pronađe, uradi apsolutno sve samo da se ona oseća najvoljenije na svetu i da je zaista srećna kraj njega.

 

 

PRAVA PRIJATELJICA

 

Kada je nekome potrebna pomoć, žena Rak je ta koja će uraditi sve što je u njenoj moći da usreći one koji su joj dragi. Ne bira vreme i mesto kada će nekome pružiti ruku podrške kome je zaista neophodna. Žena Rak je prijateljica koju bi svako poželeo da ima u svom životu. Ona strogo bira ljude u svom životu kojima istinski veruje i za koje bi uradila sve na ovom svetu. Međutim, kada ih jednom pronađe, žena Rak će uraditi sve što je u njenoj moći da te ljude usreći i da budu neizmerno ispunjeni kraj nje u svakom trenutku.

 

 

ISTRAJNA I BORBENA

 

 

Onda kada nešto zacrta, nikakve prepreke je ne mogu zaustaviti da to ostvari. Žena Rak je zaista istrajna i ne boji se nikakvih prepreka. Ukoliko nešto zaista mnogo želi, ona će uraditi apsolutno sve samo kako bi to i dobila u svom životu i kako bi istinski uživala u tome. Mnogi oko nje joj se prosto dive upravo zbog toga što je tako istrajna i hrabra. Ona ne mari ni za šta. Ukoliko nešto želi, uradiće apsolutno sve i to će i dobiti. Uvek ima podršku kolega u poslovnom segmentu, kao i nadređenih, a to joj je uvek od velikog značaja.

 

 

ISKRENA I ULIVA POVERENJE

 

 

Ona ne podnosi laži i nepravdu. Kako bi isterala pravdu, žena Rak će uraditi sve na ovom svetu. Uliva poverenje upravo zbog te brižnosti i iskrenosti koju ne može da sakrije. Žena Rak je savršena u svakom smislu, od toga da je odlična majka, prijateljica, žena, do toga da su svi oko nje ljudi srećni.

 

 

OSEĆAJNA I NEŽNA U LJUBAVI

 

 

U ljubavi je spremna ići do krajnjih granica kako bi udovoljila voljenoj osobi. Apsolutno ništa na ovom svetu joj nije teško uraditi ukoliko će tako usrećiti tu osobu u potpunosti. Život ženu RAK nikada nije mazio, međutim, ona je ipak neko zaista divan. Nežna je i trudi se da njenoj voljenoj osobi apsolutno ništa ne fali ni u jednom trenutku. NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img