spot_img

Stiže nam OPASAN PERIOD: Ovim znacima će RETROGRADNI MARS preokrenuti život NAOPAČKE!

Retrogradni Mars dovodi do toga da se suočimo sa načinom na koji se borimo ili volimo.

 

Mars, planeta snage i vatrene moći veoma je blizu Zemlje. To znači da osećamo njegovu energiju veoma jako u svakom trenutku. Kašnjenja, prepreke i izazovi se pojavljuju na svakom koraku. Često se osećamo dodatno frustrirano zbog svega što se dešava. Evo šta čeka svaki znak Zodijaka…

 

 

Ovan
Pripremite se za velike izazove kada su u pitanju vaše komunikacije. Mars će izazvati kašnjenja i frustracije oko pisanja, govora, reklamiranja ili intelektualnih poduhvata. Takođe može izazvati dramu sa komšijama ili braćom i sestrama. Ako ste planirali da se uputite na bilo kakva putovanja, ona mogu biti prožeta haosom.

 

 

Bik
Očekuju vas veliki izazovi oko finansija. Verovatno ćete trošiti novac brže nego ikada ranije! Ne idite u velike kupovine. Na kraju ćete požaliti na duge staze. Takođe, imajte na umu da će biti kašnjenja oko čekova i isplata.

 

 

Blizanci
Od svih znakova vi morate biti najpažljiviji jer je Mars retrogradan u vašem horoskopskom znaku. Bićete iscrpljeni i suočićete se sa neprijateljima i izazovima na svakom koraku. Ne dozvolite da vas bes savlada. Ovo je karmička lekcija o tome da date prioritet ravnoteži u svom životu.

 

 

Rak
Ne samo da ćete se osećati potpuno iscrpljeno, već će vam delovati kao da vaša anksioznost i mentalno zdravlje izmiču kontroli. Velika drama može nastati zbog skrivenih neprijatelja ili tajni koje iznenada eksplodiraju u javnosti. Čuvajte se drame na svakom koraku.

 

Lav
Velika drama vas čeka u vašem društvenom životu. Mogli biste da otkrijete kako su vam prijatelji okrenuli leđa. Međutim, drugi način na koji bi vam Mars mogao naštetiti je odugovlačenje glavnog cilja na kojem ste radili. Verovatno će skrenuti sa koloseka.

 

Devica
Spremite se za glavobolje oko profesionalnih stvari, Device. Sukobi oko vaše karijere i veliki projekti koje ste pokrenuli su sada došli na naplatu. Očekuju vas svađe ili sa šefovima ili autoritetima. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img