LAV je rođen sa HRABRIM SRCEM i za njega ne postoje NEMOGUĆE MISIJE!

LAV je rođen sa HRABRIM SRCEM i za njega ne postoje NEMOGUĆE MISIJE!

29. јуна 2020. Off By BOJANA

Lav je plemenit, velikodušan, sujetan, teatralan. poseduje borbeni duh, povremeno je veoma aktivan, a povremeno inertan; impulsivan je, posesivan, voli sjaj, raskoš i bogatstvo, pravdoljubiv je ali i egocentričan. Sve su to njegove osobine, ali od svega najviše on je hrabar.

 

 

Vladajuća planeta ovog znaka je Sunce. U grčkoj mitologiji bog Sunca je Helios, a u rimskoj mitologiji Sol. Sunce simbolizuje životnu energiju, stvaranje, radost, snagu, svetlost, vitalnost, čast, vrhunski položaj, vlast, prestiž, autoritet, aroganciju ali i dostojanstvo. Lav je jedan veoma poseban i specifičan znak Zodijaka jer poseduje mnoštvo kvaliteta. On je neko ko se sa kvalitetima i vrlinama rađa i vremenom ih kroz život samo razvija sve više i dublje. Lav je rođen sa hrabrim srcem i to se nikada ne može promeniti. Jedna od osnovnih osobina svakog Lava i jeste njihova neverovatna hrabrost. Lav jednostavno važi za kralja odvažnosti i hrabrosti. Ne postoji ni jedan znak u Zodijaku koji toliko hrabrosti nosi u srcu, kao što nosi jedan Lav. Upravo zbog toga možemo reći da je on čovek koji može da ostvari sve ono što poželi.

 

Jednostavno, nema toga što on ne može da ostvari, ukoliko dovoljno jako to poželi. On je hrabar i odvažan i nikada ne posustaje na putu ka svom cilju. Mnogi ljudi misle da je Lav zbog te svoje odvažnosti hladan čovek, koji misli samo na sebe, međutim, to nije istina! Bez obzira što ne spada u tipične emotivne znake, slobodno možemo reći da je Lav izuzetno emotivan čovek. Lav je neko ko i te kako ume da voli i da oseća i da pokaže svoje emocije na razne načine. Možda zvuči čudno, ali Lav je neko ko ume i da pati, ali njega morate dobro poznavati da biste videli tu njegovu stranu. Ono što je sigurno tačno jeste da, kada jedan Lav zavoli, on će vas voleti kao niko na svetu. Lav je neko ko ne ulazi brzo u veze i kome treba puno vremena da se zaljubi i da nekoga zavoli. To je prvenstveno zbog toga što se Lav ne zaljubljuje u izgled, već u svom partneru traži nešto dublje i emotivnije. Njemu je najmanje važno kako neko izgleda, već mu je mnogo bitnije šta ta osoba nosi u duši i kakav je čovek.

 

Lavu najviše odgovara partner koji je sličan njemu. Poznato je da su Lavovi iskreni i otvoreni i traže upravo takvog partnera. Lav je čovek koji će vam uvek reći istinu u lice, ma koliko ona bolela. Zbog toga ga mnogi ljude ne vole, ali on nikada od istine ne odustaje, ma koliko ona bila gorka. Lav je takođe poznat i po poštenju i ne voli osobe koje su lažovi i prevaranti, tako da mu takve osobe nikada ne mogu biti partneri, ali ni prijatelji. Ono što je sigurno jeste da jednog Lava nije lako pratiti i da sa njim neće biti nimalo lako, ali je takođe sigurno da se vredi boriti za njegovu ljubav. On je jednostavno spreman da učini sve za ljubav, pa čak i da ide glavom kroz zid. Spreman je i sopstvenu sreću da zapostavi zarad sreće svojih najmilijih. Kakav je u ljubavi, takav je i u životu. On jednostavno ne brine nikada za posledice i hrabro ide ka svome cilju. Moramo napomenuti da Lav nikada neće do svojih ciljeva doći na neki prljav ili nepošten način.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2