Home HOROSKOP April donosi 5 značajnih astroloških datuma – Izazovi su pred mnogima!

April donosi 5 značajnih astroloških datuma – Izazovi su pred mnogima!

0
April donosi 5 značajnih astroloških datuma –  Izazovi su pred mnogima!

 

April počinje mladim Mesecom u znaku Ovna. Nov početak manifestovan u znaku koji i govori o počecima, akciji, delovanju, proboju, pokretu, inicijativi. Ali, dispozitor mladog Meseca je Mars u konjunkciji i u vlasti Saturna u Vodoliji što ne obećava niti laka niti brza rešenja. Šta više, ti počeci i promene nagovešteni mladim Mesecom mogu biti nešto što se dešava jako sporo i uz velike komplikacije i suočavanja sa teškoćama.

Takođe, ovaj period može biti obeležen velikom nervozom, lakom eskalacijom dešavanja, afektivnošću, problemima u saobraćaju, a vrlo je nepovoljan za relacije bilo kog tipa – poslovne, emotivne, porodične, prijateljske i tako dalje….

5. aprila Venera prelazi u znak Riba u kojem je mesto njene egzaltacije. Egzaltiranost Venere nosi ushićenje, preterivanje, jake emotivne zanose, naglašenu intuitivnost i maštu, ali i iluzije, zablude i ljubavne i novčane prevare i skrivanja. Ovo je klasična varijanta „ružičastih naočara“ – vidimo ono što želimo da vidimo jer nas jaka osećanja nose….neki put u ljubavne dubine, a neki put u ljubavne ponore. Tokom svog tranzita kroz znak Riba koji će trajati do 2-og maja pozicija ove planete će ukazati na platonske ljubavne priče, tajne veze, prevare (naročito u drugom delu meseca kada će doći do Neptuna i Jupitera) ali isto tako i na mahinacije po pitanju novca, tajne dogovore i pregovore kao i mogućnost pa, prilično solidnih zarada.

11. aprila Merkur prelazi u znak Bika. Planeta komunikacije, procesa razmišljanja i informacija u ovom će znaku biti okrenuta ka materijalnom, ličnim vrednostima i finansijama.Nastavak na sledecoj strani…