spot_img

Za ove znake horoskopa nemamo baš dobre vesti njihove ljubavne veze će se raspasti do 18. septembra!

 

Veze koje će se završiti su one u kojima niste bili u mogućnosti da zaista budete ono što jeste.

Održavanje toksične ljubavne veze samo zato što se plašite da je okončate sprečava vas da ostvarite svoje snove i da budete istinski srećni.

Dozvolite sebi početak o kome ste sanjali, tako što ćete konačno prihvatiti da je vreme za kraj.

Strelac

Pred vama je zanimljiva nedelja u kojoj će se situacija u vašoj vezi ili drastično poboljšati, ili se potpuno raspasti.

Energija punog Meseca u Ribama delimični je krivac za ovakvu situaciju. Takođe može biti da postoji bivša ljubav, kojoj ste još uvek dozvolili da zauzme prostor u vašem srcu od koje ćete se trajno odvojiti ove nedelje.

Koliko god niko nikada ne želi završetak u ljubavi, šta god da se završi, na kraju će biti ono što stvara više prostora u vašem životu za ono što zaista želite i što vam je potrebno.

 

Ako se vaša postojeća veza završi ove nedelje zbog poslednje četvrtine Meseca u Blizancima, osećaćete se kao da vas oslobađa u novo poglavlje sebe. Divne stvari su na horizontu, pa zapamtite da nije svaki kraj nešto što treba oplakivati.

Blizanci

Poslednja četvrt meseca ove nedelje pokreće neke teme o tome da li možete da se ostvarite i budete svoji u vašoj vezi. Verovatno je to nešto što osećate već duže vreme a ne bilo šta što ima veze sa vašim trenutnim partnerom.

Pošto je ideja da ne možete da budete pravi ja nešto što ste dozvolili da utiče na vaše odluke, verovatno ste izabrali partnere na osnovu toga jer ne znate ništa drugačije. Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img