spot_img

Svaki znak ima svoju taktiku,obratite pažnju: Ako Lav odjednom počne da vam ugađa u svemu, ZNAJTE DA VAS VARA

Kako da znate da vas vara? Svaki znak ima svoju taktiku, a vi obratite pažnju – ovo su signali da definitivno petlja iza vaših leđa!

OVANKREĆE DA SE SVAĐA

Ovan vara kada posumnja da više ne obraćate pažnju na njega. A kada prevari, postaje vrlo uznemiren, što prikriva svađom iz čista mira. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena Ovan će prigovarati u vezi sa izgledom, često će se svađati i govoriti da niste isti kao pre. Ako idu da se se nađu s ljubavnikom ili ljubavnicom, brzo će izjuriti kroz vrata i promrmljati neko nemušto objašnjenje.

BIK SE MENJA IZ KORENA

Bik vara kad veza postane monotona, ali i kada se prosto zaljubi u drugu osobu. Iako vešto skrivaju osećanja, Bikove otkriva iznenadna i preterana briga o izgledu (kupovina nove odeće ili često odlaženje kod frizera ili u teretanu). Nagla promena navika, češći izlasci i skrivanje mobilnog telefona dovoljan su razlog za sumnju.

BLIZANCI? NIKADA NEĆETE BITI SIGURNI

Blizanci varaju kad god su apsolutno sigurni da neće biti uhvaćeni, ili ako im nije stalo do odnosa u kojem jesu. Kad varaju, vrlo su mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Neretko angažuju prijatelje da im služe kao alibi. Uvereni su da ih ne možete uloviti u preljubi, pa se vremenom opuste. Jedini način da ga provalite jeste da ga zbunite i priuštite mu brzinsko i neočekivano unakrsno ispitivanje.

 

 

RAK BEŽI OD VAS

Nema nekog univerzalnog razloga za prevaru kod Rakova, ali jedna stvar je kod njih sigurna – oni žele da sede na dve stolice. Njegovo neverstvo otkrivaju česti izgovori da je umoran i opterećen obavezama. Često će odbijati seks i tako se emotivno udaljavati od partnera. Počne li neumereno da troši novac, obratite pažnju, jer se verovatno nešto dešava vama iza leđa.

LAV JE NEŽNIJI NEGO IKAD

Pripadnici ovog znaka najčešće varaju zbog seksa i uzbuđenja. Kad to rade, pred partnerom glume da je sve u redu. Postaće savršeni partneri, pa će Lav svojoj prevarenoj polovini ugađati na sve moguće načine. Neverstvo neće priznati čak ni ako ih uhvatite na delu, još će vas napasti što ste uopšte i pomislili na to.

DEVICA PRELAZI U NAPAD

Devica se u prevaru najčešće upušta jer je razočarana u svog partnera i zato što zapravo više ne želi da bude u tom odnosu, ali još nije osmislila kako će izaći iz njega, pa će na to naterati drugu stranu. Kad varaju, uvek će za sve imati alibi, ali će postati veoma kritični i ironični i stalno će isticati vaše mane. Ako žena Devica počne da izbegava seks, to je dovoljan razlog za sumnju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img