Home HOROSKOP 3 znaka Zodijaka koja su najkompatibilnija sa Škorpijom!

3 znaka Zodijaka koja su najkompatibilnija sa Škorpijom!

0
3 znaka Zodijaka koja su najkompatibilnija sa Škorpijom!

Iako ne postoje astrološki parovi između kojih se ljubav ne može roditi, neki znakovi zodijaka su jednostavno stvoreni da se zaljube jedno u drugo.

 

Danas otkrivamo koji su to znaci Zodijaka najkompatiblniji sa njima. Škorpija je vodeni znak pun strasti, donosi romansu gde god da ode. Međutim, one se ne zaljubljuju u svakoga. Potrebna je zaista posebna osoba koja će im privući pažnju.

Pa, pogledajte koji znaci zodijaka to rade najbolje.

 

Ribe

Kada su Ribe i Škorpija zajedno, njihova zajednička moć im daje pristup drugim svetovima. Njihova romansa je kao san. Jedina opasnost je to što može biti san iz kojeg neće želeti da se probude.

 

Škorpija vlada osmim domom smrti i ponovnog rođenja, dok Riba upravlja dvanaestim domom duhovnosti. Oba znaka žele nešto više od života. Zapravo, oni su jednom nogom u stvarnosti, a drugom u svetu fantazije. Ovaj par može da pobegne na neko mistično mesto i nikada se ne vrati.

 

 

Bik

Iako Škopriju neke karakteristika Bika stvarno frustriraju, i dalje ih magično privlače. U astrologiji nema ničeg zanimljivijeg od para suprotnih znakova koji shvate koliko toga zajedničkog imaju. Nastavak na sledecoj strani…