spot_img

Jaka žena može da OPROSTI, ali nikada NEĆE DA ZABORAVI ukoliko ste je POVREDILI!

KO JE ZAPRAVO JAKA ŽENA?

 

Jake žene se ne rađaju jake. One, takođe, ne postaju jake preko noći. Njih život učini jakima stavljajući pred njih brojne prepreke i testove. Jaka žena sve može da izdrži i tačno zna šta želi od života. Probala je i limun, ali i slatko grožđe, te zna da prepozna dobro od lošeg. Ona je žena, dama sa stavom i heroj. Nju je teško osvojiti, ali imati je kraj sebe je veoma lepo. Znaju da vole, ali znaju i da odu ukoliko vide da to nije ono u šta su verovale. Njima nije problem ni da budu same jer znaju da cene svoju slobodu. One neće biti sa prvim muškarcem koji se pojavi. One čekaju pravog u čijem zagrljaju će procvetati.

 

Njima treba muškarac sa kojim će biti žena, a ne sluškinja. Muškarac koji će znati da ceni taj dragulj koji je dobio u ruke. Jaka žena je sve samo ne paćenica koja će da moli za ostatke i mrvice ljubavi. Ona će da prođe i pakao, ali zna kako da to iskoristi u svoju korist. Biti sa jakom ženom je privilegija i čast jer ona ume da usreći muškarca. Jake žene znaju da pokažu emocije onda kada je to potrebno i kada prepoznaju da će im biti uzvraćene. Ali ukoliko je slomite i pored svega što je uradila za vas, ona će posrnuti kada odete, srce ce joj krvariti ali neće pući. Ona zna kako da ga izleči. Ona može i da oprosti, ali nikada neće da zaboravi kada je neko povredi ili ponizi.

 

Postoji nekoliko PRAVILA KOJIH SE PRIDRŽAVAJU JAKE ŽENE, a u nastavku ćemo ih podeliti sa vama…

1. Žena mora da shvati da se uvek može osloniti samo na sebe. Svi drugi dolaze u vaš život i odlaze iz njega, samo vi ostajete. Šta god da se desi vi same morate da se nosite sa time.

 

2. Svi ljudi u vašem životu su zamenjivi, osim vaših roditelja i dece. Nemojte se plašiti da pustite nove ljude u svoj život, čak i ako niste sigurni da imate bilo šta zajedničko sa njima.

 

3. Uvek dajte šansu novim stvarima. Isprobajte novu odeću, novi hranu, nove aktivnosti i slično. Uvek se trudite da unesete nešto novo u svoj život i da ga učinite zanimljivijim. Nastavak na sledecoj strani…

 

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img