spot_img

VODOLIJA ovih dana PRIVLAČI sve redom!

Možda nije poznata kao najveća zavodnica Zodijaka, ali Vodolija ovih dana bukvalno privlači sve redom.

 

Vodolija je toliko nonšalantna, šarmantna i ležerna, da pri prvom susretu uopšte nemate osećaj da vas zavodi, osvaja ili radi bilo šta slično. To što vam pripaljuje cigaretu, dosipa piće u čašu, zamišljeno ćuti ne skidajući pogled sa vas dok pričate (a vi ni ne znate o čemu ona razmišlja), odbija pozive na mobilnom telefonu (dok vas kopka kome to neće da se javi)- sve vam to prija, a da niste ni svesni da ste se „upecali“. Vodolija je takođe direktna i uvek spremna da zavede i osvoji onoga ko joj zapadne za oko. Uhvatiće ga za kravatu (ako je nosi) ili bradu, nežno privući sebi i reći mu uz najšarmantniji osmeh na svetu: „Ti si moj“!

 

Ako joj se udvarač dopada, pustiće ga da se malo „prži na tihoj vatri“, a onda će mu dopustiti da je osvoji. Ukoliko ste joj dosadni, i to će vam nedvosmisleno staviti do znanja, tako da ste sa Vodolijom uvek načisto. Vodolija bira kome će dopustiti da se trudi oko nje, zavodi je i osvaja. Njen izgled, šarm, stav i ponašanje nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ali će zato onome ko joj dosađuje umeti tako da odbrusi da će se i ona sama začuditi. Da biste se dopali jednoj Vodoliji, treba da imate dovoljno samopouzdanja i stila, a da pri tome umete i da je zavedete – pogledom i dodirom.

 

Vodolija je neodoljivo zabavna, šarmantna i toliko informisana o svemu, da vam dođe da je uzmete za ruku, odvedete kući i predstavite ukućanima kako bi i njih zadivila kao što je vas. Kao kameleon, prilagođava svoje ponašanje, garderobu, pa čak i stavove (o globalnom zagrevanju, ozonskoj rupi i slično ) vašim ili približno onima koji će se vama svideti. Flertovanje je sastavni deo njenog karaktera. Vodolija se svidja i vašoj mami i vašoj baki (o drugaricama i sestrama da ne govorimo), a vama prostruji divno osećanje kad vas samo pogleda onim svojim očima odanog psetanceta koje će vam se radovati kad god vas ugleda. Vodolija ume sa svakim, može da zavede i osvoji koga god poželi, samo ako hoće. Ženstvena i brižna, izazovna i puna razumevanja u isto vreme, potrudiće se da uživate u pogledu na nju, koliko ćete uživati i dok se budete sladili specijalitetima koje će umesiti samo za vas. Kada vam bude pričala o deci svoje sestre i njihovim nestašlucima, shvatićete da je ona prava osoba za vas.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,433PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img