spot_img

VAGE će SLEDEĆE SEDMICE imati mnogo divnih PRILIKA ZA LJUBAV, a OVAJ ZNAK će želeti NEŠTO VIŠE od onoga što ima!

Sledeća sedmica će biti posebno turbulentna za Vage, ali i za još jedan znak Zodijaka.

 

Vage će u stvari naredne sedmice imati mnogo sreće u ljubavi. Naime, bez obzira da li ste slobodne ili zauzete, Vage će imati mnogo divnih prilika za ljubav. Sledeće sedmice zanimljiva dešavanja očekuju još jedan znak Zodijaka. Ovaj znak će u stvari želeti nešto više od onoga što imam. Šta je to u pitanju i koji znak je u pitanju pogledajte u nastavku našeg tekst…

 

 

VAGA

 

Planeta ljubavi će naredne sedmice biti posebno naklonjena Vagama. Zvezde će vam doneti blagoslov u obliku ljubavnih veza i romantičnih avantura. Imaćete mnogo divnih trenutaka pored svog partnera ukoliko ste zauzeti. A ukoliko ste slobodni, očekuje vas prava čarolija ljubavi. Vama je definitivno potrebna neka promena i to će se desiti sledeće sedmice. Vi ćete biti sjajno raspoloženi, a samim tim privući ćete pažnju mnogih ljudi oko sebe. Vi niste osoba koja planira kada će i koga će da voli, već čekate da se stvari dogode iznenada. Ljubavna situacija u vašem životu se menja na bolje. Ukoliko ste imali nekih problema sa partnerom shvatićete da svaki problem može biti rešen. Morate da verujete u sebe i u svog partnera i da na tom temelju gradite svoju ljubav.

 

Vaš partner će vas iznenaditi sledeće sedmice i taj događaj će poboljšati vaš ljubavni život. U vašem odnosu više neće biti tajni i skrivanja, i sve ono što budete zahtevali od svog partnera biće istina. Vi ne ćete svoju vezu u budućnosti graditi samo na poverenju i otvorenoj komunikaciji. Sve ono što budete želeli u ljubav vi možete i ostvariti. To se posebno odnosi na slobodne Vage. Naime, slobodne Vage se neće vraćati u prošlost, već će hrabro koračati ka novim ljubavima. Vama predstoji puno novih poznanstava i avantura tako da ćete sigurno upoznati i nekoga ko će osvojiti vaše srce.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,433PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img