-8.5 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Šta očekuje RAKA, ŠKORPIJU i JARCA do kraja 2021-e GODINE?

Šta očekuje RAKA, ŠKORPIJU i JARCA do kraja 2021-e GODINE?

 

 

Rak, Škorpija i Jarac mogu da se nadaju mnogobrojnim dešavanjima do kraja 2021-e godine. Za njih će kraj ove godine, odnosno naredna 3 meseca, biti uglavnom uspešni na poslovnom planu. Sreća u ljubavi će ih takođe pratiti. Sva tri znaka se mogu nadati lepim vestima, a evo šta ih konkretno očekuje…

 

 

RAK

 

Ljubav

Iako više nemate podršku vaše vladajuće planete u polju ljubavi, dobra karma pomoći će da povratite stabilnost i mir na romantičnom planu. U prošlosti ste bili iskreni i čisti kada je u pitanju ljubav, a sada vam se to dobro vraća, naročito ako ste u vezi koju ste započeli početkom godine. Oktobar neće biti povoljan mesec za nove ljubavi, ali ostatak godine donosi bolju romantičnu energiju. Očekuje vas napredak na profesionalnom planu, a to će se pozitivno odraziti i na ljubavni i porodični život. Sve razmirice sa partnerom bile su ukorenjene u profesionalnim i finansijskim problemima, a do kraja godine polako se sve vraća u ravnotežu. Ovoga puta uspećete da izbegnete emotivnu oluju.

 

Posao i novac

Kraj godine vam donosi dobre vesti kada je u pitanju posao. Posebno će vas obradovati završetak posla iz prošlosti. Tokom leta imali ste teškoće u karijeri, ali one su vam pomogle da ojačate i još više se profesionalno razvijate. Iako ćete se pomučiti oko problema na poslu, do kraja godine ćete napokon svima pokazati koliko ste sposobni i organizovani. Imaćete odlične ideje i lepo ćete se snalaziti u poslovnim kontaktima, ali čuvajte se toksičnih kolega.

 

Zdravlje i psiha

Početkom godine ste imali nagli pad energije i više puta ste poželeli da odustanete od važnih ciljeva. Međutim, kada bura prođe, imaćete više samopouzdanja i vratiće vam se optimizam, a to će se desiti uskoro. Očekuje vas jačanje imuniteta, ali mogući su problemi sa cirkulacijom i jetrom. Što pre se rešite loših navika, naročito alkohola i masne hrane.

 

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav

Brojne komplikacije u ljubavnom životu naročito će pogoditi usamljene Škorpije. Ako je vaše srce slobodno, važno je da širom otvorite oči i budete vrlo pažljivi pre nego što uđete u novu vezu. Ove godine skloni ste iluziji i maštanju. Mnoge Škorpije će pomisliti da su pronašle pravu lubav, a realnost je daleko od toga. Vi ste jedan od najemotivnijih znakova Zodijaka, ali sada je vreme da poslušate razum. Ne očajavajte i budite strpljivi. Prava ljubav će se pojaviti u pravom trenutku. Škorpije koje su u vezi takođe očekuje komplikovan romantičan period do kraja godine. Nerazumevanje i sukobi mnoge parove dovešće do raskida, naročito u novembru.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img