spot_img

VODOLIJA je vrlo MUDRA i SNALAŽLJIV i ne plaši se ničega – NAJJAČA je kada ŠTITI svoje VOLJENE!

Vodolije su otvorene osobe koje vole da se zabavljaju i da budu u društvu. Uvek su spremne da pomognu, a njihova inteligencija nema granica. Najjače su onda kada štite svoje drage i bliske ljude. Ne vole da ih neko sputava i tačno znaju kada nešto žele – to će i dobiti.

 

Vodolija je inteligentna, iskrena, mudra, vredna i borbena. Društvena, brižna i požrtvovana. Ako želite Vodoliju imati pored sebe, morate biti iskreni i pošteni. Vodolija nema čvrsto izraženi stil. Ona može biti sramežljiva, tiha, mirna i povučena, a može biti vrlo glasna, energična i dinamična. U kojem god stilu da se postave, odlično funkcionišu u svojoj okolini. Često su vrlo inteligentne, a još češće vrlo intuitivne. Imaju razvijeno šesto čudo za ljude. Osećaju kada je u njihovom prisustvu neko ko nije iskren, i dobronameran. Isto tako Vodolije nećete zavarati lažnim smeškanjem. One vrlo dobro prepoznaju sve vrste manipulacija. Vrlo su pametne i mudre. Ne boje se raznih izazova. Kada imaju problem, uhvate se s njim u koštac i gotovo da nema problema koji Vodolija neće i ne može rešiti.

 

 

Veoma su optimistične. One će u svemu videti svetlu tačku, čak i tamo gde je zaista nema. Retke su te situacije kada se Vodolija prepusti pesimizmu. Sama sebi je najbolji motivator, pa ako i upadne u pesimisitično stanje, vrlo brzo sama sebe pokrene i motiviše da nije sve tako crno. Vodolija je idealna za intelektualne poslove i zanimanja. Nije joj zanimljivo i dosadan joj je svaki posao u kojem ne može koristiti svoj um. Najčešće je smirena i tiha, ali isto tako zna veoma burno i agresivno reagovati. Vodolija je specifična po tome što kao da ima jednu dozu vidovitosti. Ona tačno zna gde će biti i šta će raditi za tri, sedam ili deset godina. Veoma su društvena bića. Vole ljude i vole biti okružene ljudima.

 

 

Lepo se osećaju u većim skupinama ljudi. Vole život i žive ga najbolje što znaju. Odličan je prijatelj, iako joj svako ne može biti prijatelj. Vodolija ima puno poznanika, ali ne i prijatelja. Ona pravi veliku razliku između prijatelja i poznanika. Pravi prijatelj je za nju kao član porodice za kojeg će uvek biti na raspolaganju ukoliko će zatrebati pomoć. Zbog svoje ineligencije, vrlo vešto barataju sa rečima i svojim prijateljima ili poeidici uvek daju pametan savet. Kao što je rečeno, voli društvo, ali ako se ne oseća dobro, tada želi biti potpuno sama. Daleko od svih, svega i svačega da obnovi svoju energiju. Vodolija voli slobodu. Ne voli ograničenja, ne voli nametanja, ne voli kada je sputavaju. Ona želi imati potpunu slobodu i kontrolu nad svojim životom i želi imati potpunu slobodu govora. Iskrena je i ne morate strahovati da će vas povrediti, lagati ili izmanipulirati. Vodolija ako nekoga i povredi, to se desi slučajno, a nikako namerno. Bez obzira što je iskrena i što će uvek reći onako kako misli, vrlo je pažljiva u odnosu sa ljudima i pazi da njena iskrenost nekoga ne povredi. Ona će pronaći način kako da na lep način ipak kaže sve onako kako misli.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img