spot_img

Saznaj sta će ti se DIVNO DESITI ovog PROLEĆA i izaberi jednog LEPTIRA!

 

Proleće je, takoreći, tek počelo i pred nama imamo još dva divna meseca.

 

Možda se do sada ništa lepo nije dogodilo, ali ako izaberete jednog leptira, shvatićete da su čuda i te kako moguća! Iznenadićete se koliko ovi leptiri imaju lepe vesti za vas!  Leptir se na našim prostorima povezuje sa lepotom i nežnošću, dok u Kini on predstavlja jedan od najjačih simbola ljubavi. Leptir se smatra simbolom sreće u mnogim kulturama. U Japanu leptir predstavlja simbol porodične sreće .

Postoji verovanje da kada leptir uleti u kuću treba ga nežno uhvatiti za krila, poželeti želju i pustiti ga. Veruje se da će leptir na svojim krilima nositi vašu želju i da će se ona sigurno ispuniti. Kada na nas sleti leptir, on otkriva da nam naš anđeo čuvar šalje važnu poruku i podseća nas da je uz nas. Upravo zbog svega ovoga, mi smo pripremili ovaj zanimljivi test za vas. Na vama je samo da odaberete jednog leptira i da saznate šta će vam se lepo desiti ovog proleća.

 

 

LEPTIR BROJ JEDAN:

Za vas je život ovog proleća pripremio mnogo divnih i zanimljivih stvari. Vi ste neko koga će sreća pratiti na svakom koraku. Sve ono što ste poželeli, to će vam se i ostvariti, ali pod uslovom da se dovoljno potrudite. Jedna divna stvar koja će se sigurno desiti i koju možete da očekujete je to da ćete upoznati ljubav svog života. Poznato je da proleće donosi nove ljubavi i to je ono što vas očekuje.

U početku će to biti samo prijateljski odnosi i možda se nećete slagati u svemu. Ali vremenom ćete shvatiti koliko ste zapravo isti i koliko vam se zvezde poklapaju. Nakon toga ćete preći na ozbiljan nivo, odnosno ućićete u jednu lepu emotivnu vezu, a možda čak i u brak. Vi do sada nikada niste gubili nadu da na svetu postoji neko ko je dovoljno dobar i ko će vas prihvatiti takvima kakvi jeste. I upravo zbog toga će vas sudbina nagraditi jednom takvom osobom.

Mnogo ćete se promeniti kada budete upoznali ovo osobu, jer ćete shvatiti da je ona zaista stvorena za vas. Na vama je samo da održite taj odnos, pri čemu će vam biti potrebno mnogo razumevanja i iskrenosti, jer je to potrebno za svaki dobar odnos. Zato se potrudite i sve će funkcionisati onako kako ste želeli i kako treba.

 

 

LEPTIR BROJ DVA:

 

 

Ovaj leptir vam donosi zaista nešto fenomenalno u ovim prolećnim danima. Vi ćete konačno imati priliku da živite tamo gde ste oduvek želeli. Vrlo je moguće da je to inostranstvo. Vi celog života maštate da odete iz mesta u kome trenutno živite na neko bolje i lepše mesto. I upravo to će vam se ostvariti ovog proleće, ako se dovoljno potrudite i ako dovoljno budete verovali u sebe i svoje mogućnosti.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img