spot_img

JARAC: I da mu SRCE KRVARI, PREVARU vam oprostiti NEĆE, jer on DRŽI DO SEBE i svoga PONOSA!

On drži do sebe, iako mu je srce slomljeno. Ovaj horoskopski znak vam NIKADA neće oprostiti PREVARU.

 

Prevara je ozbiljna pretnja za vezu i obično označava njen kraj. Ali neki horoskopski znakovi to podnose lakše od drugih, a ako je prevarena osoba Blizanac, onda su šanse za pomirenje najveće. U trenutku saznanja prvo misle da se radi o šali, a tek kada shvate da je istina, počinju da histerišu. Ali njihova ljutnja kratkog je veka i brzo pružaju partneru drugu šansu. I dok su Blizanci na glasu kao osobe koje najlakše opraštaju prevaru, jedan znak preko toga neće baš nikad preći, a radi se o Jarcu. Osobe rođene u ovom znaku mogu podneti neslaganje i drskost partnera, ali neverstvo nikada. Napustiće vas bez ijednog pitanja zašto se to dogodilo, a pomirenje im neće ni pasti na pamet. I da im srce krvari, prevaru ne praštaju, jer drže do sebe i svoga ponosa.

 

 

Jarac voli ISKRENO i POSVEĆENO, ali kada ga jednom IZDATE za njega ste ZAVRŠILI ZAUVEK. Njega ili volite do neba, ili se sklonite što dalje. Ceni iskrenu ljubav i posvećenost. Međutim, ukoliko oseti da niste iskreni prema njemu, bolje je da ste što dalje od njega. Jedini uslov da budete prijatelj jednom Jarcu jeste da ga nikada ne izdate, jer kada ga izda neka osoba koju je on smatrao prijateljem, ta osoba za njega više ne postoji. Jednostavno rečeno, ta osoba je za njega mrtva. Jarac takvim ljudima više nikada ne može dati priliku da uđu u njegov život, jer on vrlo dobro zna da onaj ko ga jednom izda – izdaće ga ponovo. Emocije su veoma bitna stavka u njihovom životu i teško praštaju kada ih neko povredi, naročito kada ih izda neko njima blizak. Jarčevi su veoma pouzdani i ni za šta na svetu ne bi izdali one osobe koje smatraju za svoje prijatelje. To isto važi i kada su partnerski odnosi u pitanju. Ukoliko ih neko povredi ili izda, oni su skloni tome da se povuku u sebe i da pate, makar im i srce krvarilo. Jako puno vremena treba Jarčevima da se oporave od izdaje svog prijatelja ili partnera i da se vrate normalnom životu. To je upravo zbog toga što su oni jako osetljivi ljudi i sve primaju k srcu, iako na prvi pogled deluju hladno.

 

 

VELIKODUŠAN

 

Jarac je horoskopski znak koji je spreman uraditi sve što je u njegovoj moći za nekoga ko je u nevolji. Iskren, pravedan i jednostavno divna osoba. Ovaj horoskopski znak je osoba koja bi ma koliko svojih problema imala, pre bi pomogla drugima kojima treba pomoć. Zbog toga je to osoba koju bi svako trebalo da ima u svom životu i kraj koje bi zaista bio neizmerno srećan u svakom trenutku. Jarčevi su posebni, a često nisu ni svesni toga. On je samo pun ponosa tako da izbegava preterano pokazivanje emocija u svakom trenutku. Jarac je navikao kroz život da se većinom za sve bori sam. Nikada neće dozvoliti nekome da nešto uradi umesto njega i da umanji njegovu sposobnost za nešto. Za svoje ambicije i ciljeve boriće se uvek sam i to koliko god je to moguće. Međutim, nikada neće zatražiti pomoć od nekog drugog sve dok on pronalazi način.

 

 

STRASTVEN I NEŽAN LJUBAVNIK

 

Jarac je neko kraj koga voljena osoba jednostavno mora da uživa u svakoj sekundi. Jarac voli ISKRENO i beskrajno tako da nikada ne znate kada će biti kraj vašoj ljubavi. Zbog njegove strastvenosti koju pokazuje u svakom trenutku, voljena osoba je uvek ispunjena divnim osećanjima ljubavi, nežnosti, strasti i jednostavno ogromne sreće. Uvek se trudi voljenoj osobi pružiti maksimalno. Jarac retko zavoli. Međutim, kada se desi da mu neko priraste srcu, onda ta osoba tu i ostaje. Tada će uraditi ama baš sve na ovom svetu da tu bude samo sreće među njima i da nikada ne odluče odustati jedno od drugog. Ljubav sa Jarcem nikada nije monotona. Sa njim se uvek dešava nešto zanimljivo jer je slobodnog duha i uvek traži voljenu osobu koja ima jednak karakter i sa kojom bi mogao uživati. Jarčevi smatraju da ljubavna veza u kojoj nema maštovitosti i slobode, zapravo i nije prava ljubavna veza u kojoj bi neko mogao uživati.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img