spot_img

Kada JARAC nešto ŽELI, on će PORUŠITI SVE da dođe do svoga CILJA!

Odlučan, neustrašiv, fokusiran na cilj i srećan tek kada do njega dođe – to je Jarac. Kao nezaustavljivi voz, on gazi sve pred sobom. Ma koliko god bili hrabri, ne preporučuje se da mu stanete na put. Naročito ne voli kada neko pokuša da mu nešto zabrani, jer kada Jarac nešto želi, on će porušiti sve da dođe do svoga cilja.

 

 

Jarac je vrlo je tradicionalan i najviše u životu drži do tradicije i porodice. Takođe se smatra da Jarac ima najveću kontrolu među znacima zodijaka. Vrlo je nezavisan i upravo zbog toga postiže odlične rezultate, kako životne, tako i poslovne. Vredan je iznad svega. Ništa im nije strano raditi. Naporno rade i štede novac za budućnost. Uvek gledaju korak napred i vode se time. Nisu brzopleti pri donošenju odluka. Dobro razmisle i po nekoliko puta, pa tek onda odluče kada su sasvim sigurni u nešto.

 

 

Jarac smatra da je uvek u pravu. Uveravaće vas da je u pravu, sve dok vas ne uveri u to. Po tom pitanju, nema mu ravnog među zodijacima. Pravi je expert kada treba nekoga u nešto uveriti. Takođe u istoj meri su i tvrdoglavi. Kada nešto naumi, nema te sile koja će ga sprečiti ili razuveriti. Pomoć ne prihvataju rado. Uzdaju se sami u sebe i žele sve sami postići svojim trudom, zalaganjem i radom. Najčešće Jarac sve što ima, ima isključivo svojom zaslugom i radom. Najbolje funkcioniše sa osobama koje su slične njemu. Teško prihvata različitosti i teško funkcioniše sa takvim osobama. U takvim situacijama voli nametati svoje mišljenje i svoje stavove.

 

 

Njegova samouverenost je ogromna. Često misli da samo on zna određene stvari i da samo on može rešiti neki problem. Vrlo su kritični prema ljudima i ako ga povredite, teško da će vam oprostiti. U ljubavi, Jarac svoju ljubav pokazuje delima. Rečima retko kada iskazuje ljubav i emocije. Prijatelj mu možete biti samo ako ste iskreni i odani i ako imate slična razmišljanja kao Jarac. U protivnom, s vama neće ostvariti blizak odnos, nego distanciran ili nikakav. Ali ako vas smatra za prijatelja, nema toga što neće napraviti za svoje prijatelje i porodicu. Budući da je tradicionalan, od velike vrednosti su mu praznici. Tada voli okupiti porodicu i prijatelje i uživati uz dobru hranu i piće.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img