16.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021
spot_img

VAGA: Zna ona da je i SREĆA i TUGA za čoveka i zato se NE STIDI da pokaže svoje EMOCIJE!

Nikada se ne stide da pokažu svoje emocije! Znaju Vage da je i sreća i tuga za čoveka, zato znaju da se nasmeju od srca, ali isto tako znaju da zaplaču onda kada je teško.

 

Osobe rođenje u ovom znaku zodijaka izuzetno su emotivne, osećajne i sentimentalne. Svoje emocije pokazaće uvek i svuda. Ukoliko su tužne, na sav glas će zaplakati i pustiće more suza kako bi im duša i savest bila mirna. Ne stide se svojih emocija. Kada su srećne, umeće isto tako celom svetu da pokažu svoju radost i to osećanje da podele sa svojim dragim ljudima. Da li su tužne ili srećne to nije bitno, kako se osećaju tako će se i ponašati. Međutim, ono što je karakteristično za ove osobe jeste da će uvek i svuda izaći u susret i pomoći njima dragim ljudima. Čak i u situacijama ukoliko nisu pitane za pomoć. Prosto tu su uvek za sve. Ukoliko vide da se neka osoba, koju i ne poznaju nalazi u problemu, izaće joj u susret i pokušati da joj pomognu.

 

Za njih važi paralo ukoliko nekome neće pomoći, sigurno mu neće ni odmoći. Takođe, veoma su uporne i ambiciozne osobe. Kada ispred sebe postave ciljeve i planove sve će uraditi da ih ostvare. Možda deluju neodlučno i možda dugo vagaju, ali kada nešto odluče, tada idu na sve. Kao veoma samostalne, istrajne i snalažljive osobe teže da budu prihvaćene i cenjene u društvu. Ponižavanje i sputavanje su stvari na koje se ove osobe ježe, tako da to nikada ne podržavaju u životu. Takođe su veoma zabavne i pozitivno nastrojene osobe, pune su humora i uvek spremne za zabavu. Pa se trude da uvek podignu raspoloženje u društvu, kako bi se ljudi koji su u njihovom okruženju osećali srećno i zadovoljno.

 

Ukoliko neko od njih zatraži pomoć bilo koje vrste uvek su raspoloženi da budu tu. Čak i u situacijama kada oni prosto nisu sposobni da nekom pomognu ili reše neki problem doćiće do osobe koja će to uraditi umesto njih. Ovaj znak zodija na polju ljubavi veoma je odan i posvećen. Voli čitavim srcem, telom i dušom. Daje se maksimalno u tom odnosu. Voli bez granice i bilo kakvih ograničenja. Daje celu sebe. Vaga je ta koja će prva pokazati svoje emocije i ljubav i toga se ne stidi. Partneru će jasno staviti do znanja da je njena ljubav čista i iskrena. Vage su otvorene u svakom odnosu. Ne vole te igrice koje će na bilo koji način povrediti ili poljuljati odnos. U stanju su da urade neprocenljive stvari kako bi svom emotivnom partneru pokazale i dokazale ljubav. Ali, moramo napomenuti, ništa manje ne očekuju i od suprotne strane.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,029PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img
error: Content is protected !!