spot_img

VIKEND HOROSKOP od 19. 08. do 21. 08. 2022.

Dolazi nam jos jedan tropski  vikend , dok uzivate u divnom odmoru procitate sta vam to naredna dva dana donese ….

OVAN

Ovo je vikenda kada bi trebalo da slušate logiku i razum. Nemojte se previše oslanjati na osećaj i intuiciju, već dobro proverite sve činjenice, ako je potrebno i više puta. Ako niste u potpunosti sigurni u svoju odluku odložite akciju za ponedeljak i dobro se odmorite.

Krajem vikenda najviše će vam prijati da izađete iz kuće. Idite na neko mesto gde nikada niste bili ranije, upoznajte nekog novog i uživajte u trenutku.

BIK

Vaše samopouzdanje je ovog vikenda izuzetno snažno, ali ovo može biti mač sa dve oštrice. Čak i ako ste potpuno sigurni u nešto, ne znači da ćete nužno biti u pravu. Posvetite dovoljno vremena sebi, izađite negde sa prijateljima i saslušajte pažljivo savet koji vam se pruža.

Pokušajte da ovih dana provedete što više vremena van kuće, idealno sa partnerom ili voljenom osobom. Zaboravite na obaveze na jedan dan i lepo se provedite.

BLIZANCI

Ovog vikenda vam može biti teško da se fokusirate na posao i obaveze. Može vam delovati kao da vam ništa čega se uhvatite ne ide od ruke, ali možda je samo potrebno da se malo razmrdate. Uradite sitne stvari koje ne zahtevaju previše truda i ostavite dovoljno vremena za odmor.

Krajem vikenda odnos sa jednom osobom može biti stavljen na test. Konflikti su više nego mogući i zato pokušajte da izbegnete bilo kakvu kritiku ili čak davanje mišljenja.

RAK

Vaše raspoloženje ovog vikenda može ići iz krajnosti u krajnost. Budite spontani, ali nemojte držati glavu previsoko u oblacima. Pokušajte da malo bolje organizujete svoje vreme i na taj način ćete izbeći neka od iznenađenja koja vas možda očekuju.

Obratite dobro pažnju na svoje okruženje i na ono što ljudi oko vas govore. Neko vam može dati sjajnu ideju ili pružiti savet koji bi trebalo da prihvatite, ili bar o njemu dobro razmislite.

LAV

Ovo je vikend kada bi trebalo sebi da postavite ambiciozne planove. Imaćete veliku šansu za pobedu na određenom polju, bio to neki projekat ili ljubav. Nemojte se zadovoljiti malim koracima i iskoristite povoljne aspekte da snažno zakoračite napred.

Kraj vikenda vam donosi veliko interesovanje za određenu stvar, ili je moguće da ćete vi nekome biti inspiracija za neki projekat. Zadovoljite svoju radoznalost i bacite se u istraživanje.

DEVICA

Devicama će se ovog vikenda ukazati dobra prilika, ali biće neophodno da brzo reaguju kako bi je u potpunosti iskoristile. Nemojte se upuštati u bilo šta što zahteva da se oslonite na druge, ovih dana možete biti sigurni samo u sebe. Neko vas može izneveriti čak i ako mu to uopšte nije namera.

Povoljan je period za mentalni rad bilo koje vrste. Iskoristite ovo da precizno formulišete određene planove, ali ostavite njihovu realizaciju za neki drugi dan. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img