Žena BLIZANAC: Nju je teško opisati REČIMA, ona se mora DOŽIVETI, jer je ona potpuno NEVEROVATNA!

Žena BLIZANAC: Nju je teško opisati REČIMA, ona se mora DOŽIVETI, jer je ona potpuno NEVEROVATNA!

2. априла 2020. Off By BOJANA

Ona je neverovatna dama i zato je teško opisati je samo rečima. Nju, jednostavno, morate doživeti!

 

Danas je zaista retkost sresti osobu na koju se možeš osloniti i u dobru i u zlu. Retke su osobe kojima možemo verovati u potpunosti i za koje možemo da garantujemo da nas nikada neće izdati. Međutim, onaj ko kraj sebe ima jednu ženu u znaku Blizanaca, zapravo ima takvu osobu. Ona je dama koju zaista treba čuvati kao oči u glavi, jer je bolju osobu od nje teško pronaći. Žena Blizanac je jedna zaista hrabra i samostalna dama, koja kroz život ide pre svega pošteno. Ona je neko ko vodi računa o svemu i nikada neće činiti neka loša dela da bi dobila ono što želi.

 

Mogla bi ona da bude sebična, kao i svi drugi, i da se na nepošten način bori za sreću, ali ona jednostavno nije takva. Ona je dama koja još uvek poštuje prave vrednosti i za nju neke stvari nemaju cenu. Dobrota i poštenje su za nju dragoceni i neprocenjivi. Poznata je i po svojoj skromnosti. Njoj najveću sreću mogu doneti lepi trenuci provedeni u društvu dragih osoba i to je za nju veća sreća nego bilo kakav uspeh. Ona je emotivna žena i njoj sreću donose samo one stvari koje nemaju cenu. Pronaći takvu ženu u vremenu u kakvom živimo je potpuno nemoguća misija, ali ipak takva žena postoji i to je žena Blizanac.

 

Ove dame su verne i pouzdane i nikada vas neće izdati. Od njih možete očekivati samo dobra dela, lepe reči i ponašanje dostojno jedne dame. Zato se vredi boriti za njenu ljubav i poverenje. Ona je vredna svake borbe i truda. Ona se zaista ni sa kim ne može porediti i pravo bogatstvo je imati je u svom životu. Samo oni ljudi koji je imaju kraj sebe znaju pravu istinu o njoj i znaju da kraj sebe imaju jednog nežnog anđela. Ako imate jednu ženu Blizanac kraj sebe, onda vam ništa više u životu nije potrebno.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2