spot_img

BIK: Ono što mu PRUŽIŠ, to će ti i VRATITI, samo mnogo SNAŽNIJE!

Ono što mu PRUŽIŠ, to će ti i VRATITI, samo mnogo SNAŽNIJE! On i ljubav i udarce uzvraća duplo više i snažnije. Takvi su gotovo svi pripadnici ovog znaka.

 

Kod njih u životu važi jedno pravilo koga se čitav život pridržavaju, a to je čuvena krilatica “oko za oko, zub za zub”. Ono što im date, to ćete i dobiti. Oni su poznati po tome da i ljubav i udarce uzvraćaju duplo više. Ako u životu želite nekoga ko će vas iskreno voleti i biti vaša velika podrška u svakoj situaciji, onda to možete naći u osobi koja je rođena baš u ovom znaku Zodijaka. Bik je neko ko je pun razumevanja i ko zaista ume da voli na jedan izuzetan način. Veza sa jednim Bikom je nešto najbolje što vam se u životu može desiti, iz prostog razloga što vas Bik neće voleti kratko i površno. On kada zavoli, to može zaista da potraje do kraja života, ako mu dokažete da ste toga vredni. On će učiniti sve da vas usreći, ali takođe i vi njemu morate uzvratiti tu sreću. U bilo kakvom odnosu, sa Bikom možete računati da će sa vama biti veoma iskren čovek.

 

 

On je neko ko nema dlake na jeziku i poznat je po tome da kaže uvek ono što misli. Naravno, nisu ni Bikovi glave bez mane. Na prvom mestu, na spisku njegovih mana, možemo staviti tvrdoglavost. On voli da bude sve po njegovom, ali u ljubavi će se i te kako truditi da bude sve po volji njegovog partnera. Bik je snažna ličnost, on je poznat po tome da zna i ume da dobije ono što poželi, a da pri tome nikada nikoga ne povredi. U ljubavi je spreman da ide i protiv celog sveta, sve dok oseća i dobija ljubav sa druge strane. Osobe koje su u vezi sa pripadnicima ovog znaka mogu da smatraju da kraj sebe imaju pravog Anđela čuvara. Međutim, ako tog Anđela čuvara prevarite ili povredite na neki način, znajte da se on vrlo lako može pretvoriti u đavola i odvesti vas pravo do pakla. I u prijateljskim odnosima on pruža ruku svima koji mu pomognu i nikada ne zaboravlja tuđu dobrotu.

 

Na vaše dobro uzvratiće vam sigurno duplo više. Ali svi oni koji ga povrede, sigurno će zažaliti što su se sa njim igrali. Od Bika dobiješ samo ono što daš, bilo to dobro ili loše, on sve uzvraća mnogo snažnije nego što dobije. Bik je osoba koja zna da bude i više nego realna i korektna, koja je savesna pre svega prema sebi! Osobe u ovom znaku zodijaka uvek vode računa o svakom svom koraku. To su osobe koje se prema ljudima postavljaju i više nego korektno i iskreno. Ali isto tako su osobe koje nikada ne daju na sebe. Koje jako dobro znaju ko su i šta su. Koliko vrede i koliko su u principu iskrene i otvorene osobe. Zato su isto tako ličnosti koje nikada ne daju na sebe. Ličnosti koje će svoj stav i svoj krakter uvek i u svakom momentu da brane. Baš iz razloga što im je jasno da nikada ne idu protiv drugih. I nikada nisu bile osobu koje bi ugrozile nečiji položaj ili ugled. Tako da je sa ovim osobama lako ukoliko ste iskreni i korketni. U suprotnom ove osobe znaju da budu veoma nezgodne.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img