spot_img

TOKOM JULA: Ova 3 znaka će putovati KROZ ZEMLJU LJUBAVI!

 

Blizanci

 

Profesionalac ste kada je u pitanju sumnja da vam sreća može naići, zbog čega je sve slađe kada se dogodi i to je tako, tokom čitavog jula 2022. Da, dragi naši Blizanci, i vi možete biti zanosno srećni. Između Merkurovih tranzita (koje uvek dobro prihvatate) i događaja na Veneri, u vašem umu neće biti sumnje da ne samo da ste deo ove čudesne stvari koja se zove život, već ste i vredna osoba koja daje i prima ljubav od nekog posebnog. Neka vaše sumnje i strahovi padnu po strani; više nisu potrebni. Vaše putovanje je završeno, kada je u pitanju borba za ljubav koja vam uvek nedostaje. Na vas je red, Blizanci. Možete biti voljeni jer ste dostojni da budete voljeni.

 

Možda ne mislite tako, a možda ste prihvatili manje nego što zaslužujete zbog ovakvog načina razmišljanja, što je razlog više da verujete u sebe sada. Pustite da se to dogodi, Blizanci nemojte stajati na putu ljubavi na kojoj je vaše ime.

 

 

Jarac

Ono što se desilo u poslednjih nekoliko meseci je da ste prihvatili da ćete živeti odlično, ali sami. Vi ste majstor da opravdavate stvari i to je divan kvalitet, sve dok ne uložite ceo svoj život u jedan način razmišljanja. Ovaj mesec otvara vaš svet uvodeći vas u mogućnost doživljaja prave ljubavi. Ono što nikada niste mislili da je moguće je zaista moguće i verovatno.

 

Postoji neko u vašem životu koga nikada niste videli kroz ružičaste naočare; oni su odani, odani i slatki, a opet, nikada ih zapravo niste smatrali materijalom za ‘ljubav’. Odnosno, dok ne urade nešto tako spektakularno i ljubazno da ćete biti oboreni s nogu. A ovaj čin neće ni biti usmeren na vas, zbog čega ćete se osećati tako dobro u vezi sa tim, znajući da to nije učinjeno da bi vas impresioniralo. Videćete ovu osobu sa novom perspektivom, i dok jedna vrata vode ka drugim, videćete da je ta osoba neko ko je predodređen da vam donese sreću u ljubavi na vaš način.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img