spot_img

TOKOM JULA: Ova 3 znaka će putovati KROZ ZEMLJU LJUBAVI!

Bliži se mesec jul i astrolozi već imaju detaljne analize za svaki dan i svaki znak.

 

Prema njihovom mišljenju postoje tri znaka Zodijaka koja će doživeti neverovatnu ljubavnu priču, da bukvalno neće znati šta ih je snašlo! Naime, odmah na početku meseca jula, iskusićemo uticaj Venere na druge planete, koja ima sposobnost da nas izvuče iz loše veze i gurne u nešto dobro. Jul je mesec i velike sreće u ljubavi, za sve znake Zodijaka, a posebno za tri horoskopska znaka. Sa Venerom u Ovnu, verovaćemo u sopstveni sud kada je ljubav u pitanju i to će dovesti do poboljšanja naših života i naših odnosa. Do sredine meseca jula, videćemo još jedan koristan Venerin tranzit, a to je sekstil sa Merkurom.

 

Ovaj tranzit postavlja ton celog meseca, jer nam Merkur uvek pomaže u komunikaciji i pomaže nam da okončamo ljubavne svađe pre nego što počnu. Do tada ćemo imati Mesec u trigonu sa Venerom da učvrstimo dogovore; ovo je mesec ispunjen obećanjima, posvećenošću, planovima i iskrenom komunikacijom. Sreća je tu za one koji žele srećan ljubavni život. Iskoristite svaki dan tokom jula da uživate!!

 

 

Bik

 

Flertujete više nego inače, a ono što je počelo u junu neće se završiti ni sve do poslednjeg dana meseca jula. U vašem slučaju, dragi Bikovi, ovo znači zabavna vremena i neke od najboljih ljubavi koje ćete ikada dobiti u životu. Nemojte se iznenaditi ako vam neko predloži zajednički život ili brak tokom ovog meseca, jer to i te kako izgleda kao mogućnost. Očekujte da ćete putovati kroz zemlju ljubavi. Slučajno imate nekoga ko vas toliko voli da neće moći da se suzdrži, a ko ste vi da prihvatate bilo šta manje od celog paketa? Želite sve, i sve ćete dobiti tokom jula 2022. I nije samo sreća na vašoj strani, već i vaš prethodni duhovni rad.

 

Učinili ste mnogo da se poboljšate i došli ste tako daleko od toga da budete osoba kakva ste nekada bili. Sada, ova nova osoba kakva ste, privukla vam je nekoga dostojnog vaše izvrsnosti, a mesec jul ovu ljubav stavlja na mapu. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img