spot_img

Ovako se ponašaju horoskopski ZNACI kada ih obuzme TUGA- Bik gubi STRPLJENJE, dok Ovan deluje IMPLUSIVNO!

 

Svaki horoskopski znak ima svoj način na koji se bori sa tugom, ali i način na koji je prevazilazi.

Ovan

Ovan je poznat po svojoj hrabrosti, optimizmu, samopouzdanju i strastvenosti. U periodima tuge, njihova vatrena priroda može ih učiniti sklonim donošenju impulsivnih odluka, što im služi kao način prikrivanja njihove boli gorućom ljutnjom.

Ovnu bi koristilo da se pre donošenja odluke zapita: “Da li će mi ova odluka ili postupak stvarno doneti nešto dobro?”. Na taj način će donositi bolje odluke za sebe. Još jedan način kojim se mogu bolje uskladiti sa svojim emocijama je – meditacija.

To im može omogućiti bolji kontakt sa svojim emocijama.

Bik

Bikove karakteriše pouzdanosti, praktičnosti, odanosti i odgovornosti. Kada doživljava tugu, on želi da bude sam. Iako je inače strpljiv, u vreme tuge njegovo strpljenje nestaje.

Druga situacija koja se može dogoditi Biku za vreme tugovanja jeste problem sa snom. Iako Bik u svojoj tuzi voli da bude sam to nije dobro za njegovo mentalno zdravlje. Da bi lakše prošao kroz ovaj period potrebno je da misli i osećanja podeli sa pouzdanim prijateljima ili s psihologom. To mu može pomoći da se lakše nosi sa svojom boli.

Još jedan koristan savet – zadržite rutinu, to vas može sačuvati od pada u dublje osećanje tuge. To vas može sprečiti da donesemo loše odluke.

Blizanci

Blizanci su srdačni ljudi i znatiželjni mislioci. U periodima tuge, njihova sposobnost razmišljanja je u punoj brzini. Ponekad mogu pasti u depresiju.

Kada se suočavaju sa periodom prekomernog razmišljanja, njihovom mozgu je zapravo potrebno samo opuštanje. Kada prolaze kroz period tuge, Blizancima može pomoći vođenje dnevnika.

Rak

Rak ima vrlo aktivnu maštu, neverovatan osećaj lojalnosti i urođenu veštinu uveravanja. Jako duboko doživljavaju emocije. Iz tog razloga, u periodu tuge im može biti izuzetno teško.

Obično kroz njega prolaze sa puno suza i sa osećajem apsolutne usamljenosti. Priključivanje grupi za podršku može biti korisno, jer omogućava komunikaciju i razmenu snažnih osećanja.

Vođenje dnevnika i bavljenje umetnošću može biti vrlo korisno.

Lav

Lavovi su kreativni, strastveni i imaju toplo srce.

U periodima tuge, lav može biti vrlo transparentan sa svojim emocijama. Neki mogu izraziti svoje emocije oblicima preterivanja. Oni takođe mogu izreći stvari koje povređuju ljude oko njih.

Lavovi brzo odbacuju osećaje tuge. Jedan od načina na koji se nose s tugom je stvaranje umetnosti. To može biti pisanje pesama, slikanje, pisanje knjige u kojoj mogu predstaviti sebe.

Važno je da steknu odgovornost za svoje osećaje i da ne reaguju na način kojim mogu povrediti druge ljude kada se osećaju loše.

Devica

Device su lojalni, ljubazni i vredni ljudi. Kada doživljavaju tugu, najviše vole da budu sami.

Oni takođe mogu izgubiti dodir sa svojim emocijama zbog kompulsivnog delovanja. Kada doživljavaju bes i tugu, mogu postati pesimistični i tupi, možda čak i pomalo pakosni.

Vođenje dnevnika je zdrav način za povezivanje sa našim emocijama. Meditacija ili molitva takođe može pomoći.Nastavak na sledecoj trani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img