spot_img

Stiže proleće tako i sa njim sezona Ovna – Ribe čeka vas lepa nagrada, dok Jarčevima dolazi posebna osoba!

 

Astrolozi najavljuju da će se sledeće nedelje „sudariti“ prolećna ravnodnevnica i Nova astrološka godina u sezoni Ovna. To znači da će tog dana vladati posebne zvezdane sile.

Prolećna ravnodnevica na severnoj hemisferi obeležava se 20. marta, a Mlad mesec u Ovnu pojavljuje se 21. marta. Ravnodnevnica se smatra za početak nove astrološke godine, a to što se poklapa sa početkom sezone Ovna znači da je to esktra moćno vreme po horoskopu.
Ovan
Ovo je vaše vreme da zablistate kao sjajna i moćna zvezda. Uživajte u dobrim vibracijama koje vam stižu.

Prihvatanje optimističkog duha sezone pomoći će vam da evoluirate na načine koji mogu poboljšati vaš život na bolje. Ovan za Ovna. Ovo je vaše vreme – Iskoristite to!

Bik
Dajte sebi trenutak predaha i smirenosti tokom prolećne ravnodnevice. Umesto da pokušavate da radite sve pod kapom nebeskom, uzmite tajm-aut za i malo se opustite.

Blizanci
Usklađivanje sa nekim novim ili starim ljudima za vas će biti vrhunac sezone. Ne samo da se povezujete sa ljudima koji dele vaše vrednosti, već postajete svesniji sveta u celini pokušavajući da napravite pozitivne promene.Za vas će vraćanje zajednici biće najveći dar od svih.

Rak

Sa vašim pozitivnim stavom, ne postoji ništa što ne možete postići. Sve dok verujete da možete da uradite sve što vam je na umu, budućnost je neograničena.Stoga je važno da napravite listu ciljeva koje želite da ostvarite i sprovedete ih u delo.

Lav
Ovo je vreme izađete iz grada i zemlje i dobijete nekoliko novih pečata na pasošu.Putovanja će vam doneti novu intelektualnu i filozofsku perspektivu koja vam može otvoriti um.

Devica
Promene su suštinski deo života. A vi imate kosmički zadatak da se razvijate i menjate. Izlazak iz vaše zone udobnosti će vas naterati da izazovete sebe na načine za koje nikada niste znali da su mogući.Ako želite da napredujete, morate ići napred. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img