spot_img

Evo koje su NAJVEĆE GREŠKE U VEZAMA svih znakova horoskopa!

Ali ponekad budemo uhvaćeni u toksične obrasce odnosa koje čak i ne primećujemo. Jedini način da se izvučete iz ovih kalupa je da se suočite sa istinom kako biste ih mogli prerasti jednom zauvek.

OVAN

Vi ste moćni i nemate problema da napredujete samostalno. Ali ova žestoka autonomija ponekad može biti vaša Ahilova peta. Vi napredujete kao vođa, što je sjajno… ali ponekad u vašim vezama na kraju se prema svom partneru ponašate kao prema sledbeniku.

Zapamtite, zdrava veza nije u tome da jedna osoba dominira i očekuje da vaš partner uvek bude vaš najveći obožavalac. Tretiranje partnera kao roba, uvek tu da odgovori na svaku vašu potrebu, na kraju će ga odgurnuti od vas.

Nemojte ih uzimati zdravo za gotovo. Dajte sve od sebe da i njih podignete na način na koji oni žele.

BIK

Svi su čuli da su Bikovi tvrdoglavi. Ali ljudi ne shvataju uvek da se vaš otpor promenama proteže i na vaše emocije. Bikovi su stabilni. Oni žude za mirom i harmonijom.

Drama vas samo stresira! Ali kada se ne suočite sa svojim autentičnim mislima i osećanjima, vaš partner može završiti zaslepljen kada ga neizbežno pritisnete do tačke da eksplodira i vi se zatim razbesnite.

Iako u početku možda mislite da se samo uzemljujete i usredsređujete kada ignorišete probleme u vezi, to nije slučaj – vi zapravo samo izbegavate težak, ali neophodan razgovor. Držanje svega u sebi će na kraju dovesti do toga da se zamerite svom partneru i izgzbite svoju vezu. Zato otvorite se! Vi to možete.

BLIZANCI

Da li ste ikada čuli da Blizanci beže umesto da se suoče sa svojim osećanjima? Nikad! (To je bio potpuni sarkazam, u slučaju da niste mogli da kažete.) U stvari, Blizanci su poznati po tome što rade upravo to više puta, ali se nikada ne osvrću ni na sekund da bi to primetili.

Iako volite veze kada su sve zabavne i razigrane – i naravno, ubacite malo drame – čim osetite bilo kakve naznake razvoja veze, na kraju samo bacite peškir u predate meč. Nije da ste lenji ljubavnik ili da se plašite obaveza (sa pravom osobom), ali na neslaganje gledate kao na kraj veze, a ne kao priliku za kompromis i rast.

Ne bežite, Blizanci. Neke od najboljih veza zahtevaju naporan rad.

RAK

Rakovi koji otvaraju svoje srce su prelepa stvar – posebno zato što morate prvo da prođete kroz njihovu veoma tvrdu školjku da biste stekli njihovo poverenje. Ali kada dođete do te tačke, Rakovi, ne otvarate se samo malo – već otvarate kapije!

S jedne strane, ovo može biti katarzično iskustvo za vas. Ali s druge strane, to znači da ćete možda početi da se pitate gde završavate vi, a oni počinju. Ovaj nivo kozavisnosti i otpuštanja ličnih granica može biti opasan jer gubite sopstveni identitet u odnosu na identitet veze.

Ne radi se više o tome šta volite, vašim prijateljima, vašim ciljevima, pa čak ni vašoj omiljenoj hrani. Na kraju se sve svodi na ono što vaš partner voli. Ako vam prijatelji kažu da se ponašate potpuno drugačije u zavisnosti od toga sa kim izlazite, pa, o tome pričaju jer je istina.

Zadržite svoju individualnost. To vas je učinilo posebnim.

LAV

Lavovi, dušice, gorite kao sunce (i volite to!). Kada je život dobar, vi ste *sjajni*. Kada je život u redu, držite bradu uzdignutu jer ne volite da vas iko vidi poništenog.

Ali kada je život… težak, vi ste još teži. I na kraju raznesete sva svoja vatrena osećanja u svoja i svog partnera. Očigledno, nikada ne možete u potpunosti zadržati ono što osećate jer ste rođeni za scenu! Ali vaši partneri imaju prag šta mogu, a šta ne mogu da preuzmu — čak i ako vas vole do Meseca i nazad.

Oni takođe imaju gomilu drugih problema, odgovornosti i emocija sa kojima žongliraju 24/7, čak i ako ih ne iznose (zato što se s vama ne takmiče za pažnju kada ste raspoloženi).

Prestanite da tretirate svoje partnere kao emocionalno smetlište. Šta kažete na to da naučite da razmenjujete priče i da jedni drugima date platformu da se žalite, plačete ili slavite svet?

DEVICA

Vi ste fikser – gornji deo zodijaka. I naravno, vi niste onaj kome je potrebna sva pomoć i pažnja. Vaš moto je “Mogu da ih popravim!”

Kada počnete da se zabavljate sa nekim, sviđa vam se ko je… vremenom počinjete da primećujete male obrasce/navike/fraze/ponašanja koja vas, zbog nedostatka boljih reči, nerviraju. Kada dajete savet (čitajte: konstruktivnu kritiku), on zaista dolazi sa ljubaznog mesta – vi samo želite da poboljšate život svog partnera!

Ali iskreno, oni ponekad samo žele da napune mašinu za pranje sudova na svoj način. Pa šta kažete na to da prihvatite vaše partnere onakvim kakvi jesu – pustite ih da rastu – a ne zamišljate ko mogu biti? Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img