Home HOROSKOP Šta je to što svakog znaka horoskopa baca u depresiju?

Šta je to što svakog znaka horoskopa baca u depresiju?

0
Šta je to što svakog  znaka horoskopa  baca u  depresiju?

Svako od nas ima dane koji su dobri a nazalosti losi, zavisi od nas kako ce povuci da prze prebolimo to, dok neki tuguju duze. Procitajte po vasem znaku zasto se bas vi depresivni…

Ovan

Najviše vas deprimira kada počnete da se osećate kao da stojite u mestu. Vi uživate kada ste zabavljeni nečim i kada ste produktivni. Uvek želite da budete aktivni i u pokretu. Kada ste prisiljeni da budete mirni i kada ne možete da se krećete vi počinjete da se osećate loše. Problem je u tome što imate utisak da ne doprinosite drugima i da gubite dragoceno vreme.

Bik

Vi ste poznati po tome da uvek težite ka savršenstvu. Snažno ste motivisani, uvek volite da se borite za ono što želite i retko šta može da vas zbuni. Međutim, ne nosite se dobro sa neuspehom i to je za vas fatalno. Kada ne uspete u ostvarenju svog cilja, obično se osećate jako tužno i depresivno.

Blizanci

Kao i Ovan, vi uvek volite da ste u pokretu i u akciji. Ali više od fizičkog mrdanja vašeg tela, volite da se krećete sa jednog mesta na drugo. Vi ste lutalica i mrzite da budete zaglavljeni na jednom mestu na duže vreme. Zato je vaš najveći okidač za depresiju kada ste prisiljeni da ostanete na jednom mestu.

Rak

Vi se uvek brinete za sebe i ne volite da se otvarate drugima. Uvek volite da se povlačite u svoj oklop i da se sami bavite svojim problemima i teškim emocijama. Problem je što sami sebi ponekad stvorite toliki pritisak da jednostavno niste u mogućnosti da se nositi sa njim.

Lav

Vi ste ponosan i egoistično stvorenje i stvarno imate problema sa puštanjem stvari, pogotovo ako se radi o nečemu što je povredilo vaš ego. To je razlog zašto ste ponekad depresivni. Teško vam je da zaboravite prošle događaje,a to je nešto što vas uvek proganja. Morate da se odvojite od prošlosti.

Devica

Vaš nedostatak samopouzdanja i samopoštovanja je ono što aktivira vašu depresiju. Vi zapravo ne mislite mnogo o sebi. To je razlog vaše tuge. Uvek sebi govorite ružne stvari i verujete u svoju bespomoćnost.Nastavak na sledecoj strani…