spot_img

STRELAC – Svojom energijom „pomera planine“ i najveći je ŠARMER. Nema OPUŠTENIJEG I OPTIMISTIČNIJEG horoskopskog znaka od njega!

 

Strelčevi važe za jedan od najoptimističnijih znakova horoskopa, a njihova energija je toliko jaka da mogu da „pomeraju planine“. Ono što zamisle to će i da ostvare, a kako drugačije, nego na lagan i opušten način.Saznajte kakve karakteristike ima Strelac koji važi za najoptimističniji i najsrećniji znak horoskopa

Vatreni znak – strelac svoje misli pretvara u konkretne akcije i u stanju je da „hoda bos po trnju“ da bi ostvario svoje ciljeve. Kao i ostali vatreni znaci on ima potrebu da je stalno u kontaktu sa svetom da bi iskusio što je više moguće. Nije mu u prirodi da sedi kod kuće i čeka da mu se nešto desi. Ako je potrebno da se nešto desi, on će to inicirati.

Vladajuća planeta strelca je Jupiter, najveća planeta zodijaka. Kako je Jupiter pokretač sudbinske sreće, nije ni čudo što je strelcima sreća uvek naklonjena. Uticaj Jupitera je jak na polju stvaranja i širenja, pa je za strelca važno da mu obim struka ne postane jedina stvar koja se širi tokom životnog veka. Njegov entuzijazam nema granice, pa zato poseduje odličan smisao za humor i izraženu radoznalost.

Njih nikako ne drži mesto, a rutinske stvari mogu veoma brzo da im dosade. Druželjubivi su i gotovo da ne postoji osoba koja nema želju da bar jednog Strelca ima za prijatelja.

1. Oni su motivatori! Misija Strelca je da donese ljudima mudrost, znanje, svetlu energiju, da im pomogne da pronađu svoj smisao, da krenu na put istraživanja sveta i sebe i da stalno iznova rastu.

2. Strelac voli da putuje i da se druži sa zanimljivim ljudima! On je učitelj i izuzetno dobro ume da utiče na okolinu.

3. Odlikuje ga snažno samopouzdanje, izuzetan intelekt i ponos.

4. Strelac je često sam sebi najgori kritičar i neprijatelj. Često im naviku da potiskuje emocije i probleme skriva pod tepih, a problem nastaje kada bes izađe na površinu.

5. Strelcu su očajnički potrebni jedan ili dva prijatelja kojima može da veruje 100%.

6. Kada Strelac voli, on zaista voli. Njegovo srce je čisto, otvoreno i puno ljubavi.

7. Strelčevi su često duboki mislioci i filozofi. Ali takođe mogu previše razmišljati i ponekad ne spavaju noću zbog brige.

8. Vole komplimente, iako ne znaju uvek kako da ih prihvate.

9. Dobro rade pod pritiskom. Oni će sve završiti u roku, ali većinu toga će uraditi kampanjski nekoliko sati pred istek vremena.

10. Plaše se da ne budu povređeni, pa često grade zidove oko srca. Tuga je često prikrivena inače sjajnim humorom! Oni su pravi šaljivdžije, ali iznutra je nežna i ranjiva duša.

11. Ne vole da pokazuju slabost. Kada pokažu ranjivost, to znači da su zaista loše i trebaju im pomoć i podrška.

12. Vole samoću i njihov partner i prijatelji to moraju razumeti. Vode da se sami voze u kolima ili da trče kroz šumu, slušaju muziku i isključe se iz svakodnevnog sveta. Očajnički im je potreban sport!

13. Strelac nikada zaista ne odraste, on će uvek biti dete u duši. Uvek želi da se zabavlja – za njega je život igra.

14. Obično su ljubazni prema svima … Ali ako se postavite neprijateljski prema njima, mogu biti surovi.

15. Njihov najveći strah je dosada, monotonija i zaglavljenost u rutini.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img