-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

RIBE: Sve u životu rade OTVORENOG SRCA i učiniće sve za VOLJENE OSOBE. One ZA LJUBAV ŽIVE, ali su spremne i da GINU!

Od 20. februara do 20. marta rođeni su pripadnici sazvežđa Riba. Njihov vladar je Neptun, osmi kamen od Sunca.

 

Neptun osobama u znaku Ribe daje lepotu, ženstvenost, senzualnost i duboka osećanja. Ribe su poznate kao veliki emotivci i zbog toga sve u životu rade čistog i otvorenog srca. Takođe su veoma brižne, saosećanje i plemenite i vole da se svi oko njih osećaju dobro i budu srećni. Uvek se trude da svojim bliskim osobama ugađaju, da im pomažu i da ih razvesele ako su tužni. Zato je jedna Riba vredna da zbog nje živiš i da zbog njene ljubavi gineš. Ali je ona sama takođe neko ko za ljubav i živi i gine.

 

Ribe su bića koja će vam dati sve, ako im date samo malo. One su ljudi koji zaista imaju veliko srce i u stanju su da vas vole toliko ludo i jako, da vam pored njihove ljubavi ništa više neće trebati. Mnogi misle da su Ribe slabe jer su veliki emotivci, ali baš onda kada je najteže one su spremne svima da dokažu da su jake. Kada svi drugi očajavaju i padaju na dno, Ribe će naći način da se izbore za ono do čega im je stalo. Svi oni koji imaju jednu Ribu u svom životu pravi su srećnici, jer mogu da budu sigurni da im Riba nikada neće okrenuti leđa.

 

Ona je odlična u čuvanju tajni i rešavanju gotovo svih problema i zbog toga je zaista divan prijatelj. Riba uvek ume da se izvuče i da nađe rešenje za svaki problem, ma koliko da je neka situacija teška. Takođe, Ribe su veoma poželjne kao partneri, jer su u takvim odnosima verne i odane. Spremne su da svoju voljenu osobu drže kao kap vode na dlanu i da je uvek čuvaju i maze.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img