spot_img

STRELAC je BRZ kao STRELA i HRABAR kao LAV. Za njega ne postoji NEMOGUĆE i on uvek DOBIJE ono što ŽELI!

Vatreni znak – Strelac, sve misli pretvara u konkretne akcije, te za njega reči ponekad nisu od velikog značaja. Pevenstveno, za njega reč „nemoguće“ ne postoji, jer je on hrabar poput lava.

 

Posoban je do te granice da ide po trnju ne bi li ostvario ono što je zamislio. Kao i svi ostali vatreni znaci, ima potrebu da konstantno bude u kontaktu sa ostatkom sveta ne bi li ostvario i iskusio što je više moguće. Vladajuća planeta ovog horoskopskog znaka je Jupiter, najveća planeta horoskopa. Kako je Jupiter predstavnik i pokretač sudbinske sreće, nije ni čudo što je Strelčevima sreća skoro uvek naklonjena. Oni su prave male maze horoskopa, samo što se većinom trude da budu ponosni pred partnerom i da prikriju tu želju za naklonošću, ljubavlju i pažnjom.

 

 

 

Nisu po prirodi takvi da sede kod kuće skrštenih ruku i čekaju da se nešto desi, već ako je potrebno da se nešto desi, oni će inicirati to bez problema. Oni su apsolutno bez dlake na jeziku. U svakom trenutku su spremni i sposobni reći sagovorniku apsolutno sve što imaju, upravo zato što ne vole kada ih neko drži u neizvesnosti ili nekom vidu iluzije. Izuzetno vole promene i one za njih predstavljaju suštinski značaj da bi se osećali dobro. Strelac je neko ko uvek dobije ono što želi. Osoba je na koju mnogi mogu da se ugledaju jer za njega ne postoji granica i ne postoji reč nemoguće. Znak Strelca je nekada samo prikazan kroz simboliku luka i strele – i njegova energija je upravo takva, brza, oštra i precizna. Strelčevi su poznati po svojoj širini. Oni su život zabave. Zaljubljive su prirode, ali raspoloženi za flert samo ako su potpuno opušteni u vašem društvu. Ako se osećaju nelagodno u nekom društvu ili su nervozni , pretvore se u svoju suštu suprotnost – potpuno se zatvore.

 

 

Maheri su da se ljubazno povuku iz komunikacije koja ih nije dovoljno zainteresovala. Strelac i te kako ume da dokaže svima oko sebe koliko vredi. Jednostavno je spreman na sve, borac je kakvog nema na svetu. On je tipični primer nekoga ko je dobar čovek. On će vam uvek pružiti ruku. Svakome će pomoći, svakoga će razumeti, svakome će se naći. Ono što je najveća istina jeste da osoba rođena u znaku Strelca zna šta želi i da je baš uvek spremna da se za to bori i da to na kraju dobije. Moramo da naglasimo da za jednog Strelca važi pravilo da će svima pomoći pa čak i onima koje ne poznaje, jer on važi za osobu čije je srce veliko i snažno. Iskreno govoreći, Strelac je veoma specifičan i često se za njega kaže da je pravi vuk samotnjak.

 

 

To ne mora biti istina, ali je činjenica da mu često prija da bude sam i da ponekad samoća za njega predstavlja najbolje rešenj. On kraj sebe želi ljude kojima može da pomogne. Kojima će se naći, koje će razumeti i voleti ali isto tako i one koji će se naći njemu. Vole rizik, čak u njemu i uživaju. Ništa ih ne može tako brzo oraspoložiti kao uspeh posle rizičnog poteza. Znaju da budu vrlo neodgovorni, detinjasti i da odbijaju da prihvate ozbiljnost života. Jednostavno su srećniji kada o tome ne razmišljaju i uživaju u svojoj bezbrižnosti.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img