spot_img

ŠKORPIJA – Ovom znaku horoskopa smeši se sreća u junu, NOVAC će im padati sa svih strana SPREMITE SE ČEKA VAS ODLIČAN MESEC!

Ovom znaku se smesi veliki novcani dobitak u junu ocekuje ih najbolji mesec do do sada…

Većina znakova će osetiti poboljšanje, kao da smo konačno prodisali, ali jedan će posebno profitirati.

Ulaskom Jupitera, planete blagostanja i novca, u zemljani znak Bika 16. maja 2023. dolazi do pozitivnih promena na nebu. Većina znakova će osetiti poboljšanje, mnogi će imati utisak da su prodisali, a njegov jači uticaj počeće da se oseća od juna. U narednih godinu dana Bikovi će biti miljenici sreće koja će pogledati i preko puta ka Škorpiji.

U zavisnosti od položaja ostalih planeta u natalu svake pojedinačne osobe, Jupiter će pokrenuti promene hteli mi to ili ne. Ne treba zaboraviti da ta planeta, iako veliki dobročinitelj horoskopa, ima potrebu da širi sve što dotakne, bilo to dobro ili manje dobro, a sve zarad našeg učenja i napredovanja.

Sreća  vam donosi koji znak će se obogatiti u junu 2023. Iako će to možda izgledati preko noći iza svega se krije naporan rad koji su pripadnici tog znaka uložili minulih godina.

                              Škorpija

Prethodnih nekoliko meseci, tačnije tokom protekle dve godine, Škorpije su bile na udaru sudbine. Stizalo ih je čak i ono što nisu mogli ni da zamisle – od problema u porodici i na emotivnom planu, do finansija. Koliko god su se trudili da novac drže pod kontrolom on je nekako odlazio iz njihovih džepova.Nastavak nsa sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img