spot_img

Evo šta vam donosi leto 2023. – TAROT prognoza za sve znake horoskopa!

 

Leto 2023. definitivno će za mnoge biti sudbonosno jer se 16. jula mijenjaju karmički čvorovi koji se iz znakova Bika i Škorpiona sele na os odnosa – u Ovna i Vagu.

Venera – planet ljubavi – ulazi u znak sreće i radosti – Lava, u kojem će biti od juna do oktobra. To također znači da ćemo svi biti zaokupljeni traženjem odgovora na pitanja: koji je izvor mojih užitaka, koliko mi novca treba da budem sretan i kakav posao želim raditi kako bih postao ono što jesam.

Pogledate što Tarot karte proriču za svaki horoskopski znak – čitajte ne samo za svoj solarni znak, već i za znakove Ascendenta i Mjeseca.

Ovan

Dobili ste kartu Kraljica štapova – koja pripada elementu vatre – i to je vaš element! To znači da ćete ovo ljeto doslovno osjetiti poticaj za akciju, osvajanja i općenito ćete imati puno kreativne energije u sebi! Na primjer, možete odlučiti pokrenuti vlastiti posao, jer je Kraljica štapova zaslužna za poduzetnički duh i hrabrost za otvaranje tvrtke ili javno istupanje!

Možda ćete također osjetiti potrebu da se bavite sportom, “isklešete” svoje tijelo i učinite ga osecajnije, a stil će postati samouvjereniji!

Najvjerojatnije ćete tijekom ljeta imati vrlo kreativno stanje koje će vas učiniti sigurnijim u sebe – a to je najvrjednije, jer će vam dati neograničeno samopouzdanje.

Za muškarce Ovnove, Kraljica štapova može simbolizirati  vezu s jednim od vatrenih znakova – Ovnom, Strijelcem ili Lavom.

Bik

Pala vam je karta Kočija – karta koja simbolizira napredak. Ova karta ukazuje i na putovanje koje će na vas jako utjecati! Općenito, Kočija može donijeti iznenada stečenu moć i kontrolu nad vašim životom.

Ovo ljeto ćete osjećati da uzde držite u svojim rukama, a to je neusporediv osjećaj kada se ono o čemu sanjate i što maštate doslovno utjelovi u život.

Za one koji planiraju selidbu, karta će donijeti dobro riješen problem vezan uz to. Ako želite kupiti automobil – ovaj period je idealan za jako dobru kupnju.

Za vezu, ovo je karta koja govori o napredovanju, prelazak romanse na višu razinu.

Blizanci

Otvorila vam se karta Kralj pehara – karta koja simbolizira emocionalno zrelog muškarca. Prvo, ovog ljeta se možete zaljubiti u osobu koja će vas oduševiti svojom duhovnošću, osjećajnošću i mudrošću u percepciji emocija. Po zanimanju može biti liječnik, pjesnik, psiholog, kreativna osoba ili duhovni mentor.

Nećete se samo zaljubiti – bit će to  ples dviju duša, kada osjetite i prepoznate sve spektre svojih emocija za koje možda niste ni znali.

Muškarcima ova karta obećava emocionalno sazrijevanje, kao da ćete se uozbiljiti zbog novih osjećaja.

Rak
Otvorila vam se karta Zvijezda – to je Velika Arkana Tarota koja simbolizira ostvarenje vaših fantazija i nekih dubokih duhovnih snova.

Na karti gola djevojka sjedi uz vodu i izlijeva vodu iz vrčeva u zemlju, što simbolizira duboku analizu onoga što želite i za što ste spremni da se zaista ostvari.

U ljeto 2023. ostvarit će vam se davni san, koji bi vam se općenito mogao činiti neostvarivim. Na primjer, možete otići na neko nevjerojatno putovanje ili ostvariti kontakt s osobom koja će vam doslovno okrenuti život naglavačke.

Za muškarce, ova karta može u vaš život dovesti ženu iz snova o kojoj se niste ni usudili sanjati. Možda je iz druge kulture ili je možete upoznati na internetu.

Lav
Dobili ste Paža mačeva, koji simbolizira nova znanja, dopisivanje i veliki broj kontakata.

Prvo, možete iznenada krenuti na novi tečaj, postati student, steći neku intelektualno korisnu vještinu. Možda ćete dobiti potvrdu za obuku, neki važan majstorski tečaj ili ćete sami otići na tečaj koji će vam donijeti nešto korisno za profesiju.

Ako tražite asistenta, djelatnika ili pripravnika, onda možete pronaći dobrog i mladog stručnjaka.

Cijelo ljeto također možete puno komunicirati – telefonom, na sastancima i putovanjima.

Devica

Otvorila vam se karta Paž štapova, što simbolizira početak  nekog projekta koji ste vi pokrenuli. Vezama ova karta obećava privlačnost i simpatije temeljene na osecajnoj privlačnosti.

U takvoj vezi nema podcjenjivanja – najvjerojatnije će vaš partner biti otvoren, djetinjast i iskren, što će vam donijeti maksimalnu utjehu i radost. Pripremite se za dinamiku.

Također, ova karta u poslu obećava kreativni iskorak, konačno ćete si dopustiti da počnete pisati blog, stranicu na društvenim mrežama ili ćete samo cijelom svijetu obznaniti svoje hobije.Nastavak na sledecoj strani..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img