spot_img

OVAN, LAV, JARAC I ŠKORPIJA – Ovi znaci horoskopa će u JUNU izvući srećnu kartu sudbine. Svim nevoljama dolazi kraj, a jedan će se NEOČEKIVANO OBOGATITI!

Ovi znaci horoskopa  dostojanstveno su preživeli opasno vreme i sada dobijaju kartu za predivnu budućnost. Na ovo listi se nalazi četiri srećnika, a na vama je da proverite da li ste na njoj.

Već 15. maja završio je retrogradni Merkur, Jupiter je krenuo znakom Bika, što znači da su svi testovi pri kraju i da slede bolji dani. Konačno, možete se opustiti: više ne morate da pratite svaku izgovorenu reč, a bumerang sudbine prestaće da kažnjava sve za greške koje su napravili. Možete izdahnuti i pripremiti se za promene u sudbini.
Ovi znakovi Zodijaka dostojanstveno su preživeli opasno vrijeme i sada dobijaju srećnu kartu za predivnu budućnost – proverite jeste li među njima!

Ovan

Prvi predstavnik zodijačkog kruga, koji je pao pod raspod delu nebeskih blagoslova. Ovnovi će biti šokirani iznenadnom srećom koja ih je snašla. To mogu biti veliki dobici na lutriji, kao i darovi iz neočekivanih izvora. Možda će vam uskoro biti vraćen dug ili ćete dobiti na nekom sudskom sporu.
Ako ste dugo čekali odgovor državnih tela, do kraja meseca juna ćete ga dobiti, a rezultat će vas sigurno zadovoljiti.

Morate uzeti sve od sudbine i početi da rizikujete već sada. Uostalom, nije poznato kada će sledeći put više sile biti ovako neviđeno velikodušne.

Lav

Lavovi su dostojanstveno prošli testove, vreme je da prime zasluženu nagradu. Pre svega, zvezde su odlučile da iznenade Lavove koji su već u vezi: vrlo brzo će vam partner ponuditi brak, budite spremni na to.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, sudbina vam je spremila darove u vidu unapređenja na poslu, kao i neočekivani bonus za dosadašnje zasluge.
Lavovi će takođe moći da oslobode svoj potencijal i konačno urade posao koji će doneti ne samo zadovoljstvo, već i pristojan prihod.

Molimo vas da mudro trošite svoj novac, gledate daleko u budućnost i prestanete da živite dan po dan. Treba da dokažete višim silama da zaslužujete više, a onda ćete redovno biti obasuti srećom.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img