spot_img

RIBE, JARAC, LAV I DEVICA – Žene rođene u ovim horoskopskim znacima NIJE LAKO OSVOJITI. UVEK SU SAME i teško im je udovoljiti!

 

Žene rođene u ovim horoskopskim znacima i te kako drže do sebe! Ne padaju na površan pristup, a da biste osvojili njihovo srce potrebno je da budete originalni i da ne odstajete lako.

Riba

  Ribe: Prvo mjesto i zlatna medalja pripadaju Ribama! One su hladne i zamišljene; potpuno predane svom svijetu i svojim potrebama. Zato ih trebate osvojiti na neki poseban način. Ne tražite priručnik koji će vam otkriti kako da postupate sa njima jer to niko ne zna.

Ribe jasno znaju šta žele, ali žele da sve bude kao u bajci: prsten, kočiju i princa na belom konju, jer su uverene da muškarci treba da daju poklone, da ispunjavaju svaku želju i da preuzmu punu odgovornost za sve. Da biste osvojili srce Riba, naravno, moraćete da pokušate, a nakon toga sledi još jedan težak zadatak – zadržati ovaj horoskopski znak. Za njih je veoma važno da ih muškarac pokazuje brigu i pažnju.

Jarac

Žena Jarac uglavnom izgleda vrlo hladno, sebično i nepristupačno. Predstavnice ovog znaka često biraju starije muškarce jer traže samouverenog partnera. Ne vole da gube vreme na duge romanse i malo ih zanimaju lake intrige. Da bi osvojio njihovo srce, svaki muškarac će morati da uloži sve napore. Jarčevi u vezi mogu dugo da kriju svoja osećanja, a ni posle nekoliko godina neće pokazati koliko vole partnera.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img