spot_img

RIBE, JARAC, LAV I DEVICA – Žene rođene u ovim horoskopskim znacima NIJE LAKO OSVOJITI. UVEK SU SAME i teško im je udovoljiti!

Da, ove žene sa mukom izgovaraju nežne reči ljubavi, jer ne vole da izlažu svoje emocije i drže sve u sebi.Ona voli šetati, držati se za ruku, flertovati i smijati se vašim šalama ali na romantiku ćete se načekati. 2. Mjesto – Jarac: Srebrna medalja pripala je Jarcu. Osvojiti srce ovog horoskopskog znaka može biti prava procedura, ali na kraju se može isplatiti. Stvar je u tome da Jarcu nisu potrebne prolazne romanse. Jarac treba ozbiljnu vezu u kojoj bi živio sretno do kraja života. Ali da biste došli do te faze da se žena Jarac odluči provesti život sa vama trebaćete se dobro pomučiti oko nje.

Lav

Takođe, žene Lavovi se mogu smatrati neprobojnim znacima Zodijaka. One dobro znaju svoju vrednost, jer su predstavnice ovog horoskopskog znaka kraljice koje definitivno ne žele da se menjaju i neće tolerisati ni najmanje znake nepažnje. I čim Lavica oseti da je muškarac ne ceni, rado će naći zamenu.

Devica

Device se takođe mogu uvrstiti na ovu listu, jer su veoma izbirljive u ljubavi. U početku će odvagati sve za i protiv, a tek onda će odlučiti da li će izaći na sastanak ili ući u ozbiljnu vezu, pa privlačenje njihove pažnje nije tako lako. Device vole da kontrolišu sve, uključujući i svoja osećanja. Na početku veze ovaj horoskopski znak će se ponašati kao snežna kraljica, jer se njihovo srce i poverenje moraju zaslužiti, a osećanja se moraju dokazati vremenom.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img