spot_img

Mlad Mesec u Ovnu donosi nove početke i realizaciju najluđih snova, a evo i kome – VREME JE ZA TEKTONSKE PROMENE!

 

U utorak 21. marta u 18.23 na nebu nas očekuje mlad Mesec u Ovnu. Kako ističu astrolozi, mlad Mesec je simbol novih početaka, a kako se dešava u prvom horoskopskom znaku i vatrenom Ovnu simbolika početka je još izraženija.

Mlad Mesec u Ovnu prati i energija Plutona koji 23. marta posle 15 godina napušta Jarca i konačno prelazi u Vodoliju.

Prolećna ravnodnevica očekuje nas 21. marta i predstavlja trenutak ravnoteže, povratak u stanje nulte tačke jer u ovom danu broj dnevnih i noćnih sati se izjednačava. Martovska ravnodnevica je takođe usklađena sa početkom sezone Ovna, a kako je Ovan prvi znak Zodijaka, smatra se i početkom astrološke nove godine i početkom nove avanture oko Sunca.

Prihvatite tu gde jeste i priznajte da se, kao što se menjaju godišnja doba, menjaju i vaše životne okolnosti. A pod ovom ravnodnevnicom u martu 2023. sve je moguće. Za ravnodnevicu 2023. godine nema planeta u retrogradnom kretanju. To znači da imamo neku snažnu energiju koja ide napred i podstiče nas na obavljanje stvari i napredak.

Martovska ravnodnevica donosi početak proleća, a sve ovo zajedno čini je moćnim danom za usklađivanje u harmoniji, fokusiranje na obnovljanju i stvaranju ravnoteže. U zavisnosti od toga gde se nalazimo na svom ličnom putovanju oko Sunca, možemo se osećati pozvani da procvetamo i niknemo, ili se možemo osećati pozvani da uđemo unutra i povučemo se.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img