spot_img

Počinje VLADAVINA RIBE: Drage naše Ribe, očekuje vas NEVEROVATAN DAR SUDBINE – bićete zaista PRESREĆNE!

Ribe su vodeni znak čija je vladajuća planeta Neptun. Znaku Ribe pripadaju osobe koje su rođene u periodu između 20. februara i 20. marta. Šta zapravo krasi Ribe?

 

 

DRUŽELJUBIVE

 

 

Ovaj horoskopski znak uvek traga sa novim iskušenjima i zabavom. Sa njima svi vole da provode vreme jer su uvek spremne da oraspolože drage ljude. Šire pozitivu svuda.

 

 

UVEK SU TU ZA SVOJE PRIJATELJE

 

 

Pripadnici ovog znaka imaju izraženu
empatiju, te su skloni da tuđa osećanja stave ispred svojih. Zbog toga su divni prijatelji jer su uvek tu kada vam zatreba rame za plakanje. Možete biti sigurni da će vam Riba dati podršku u teškim trenucima.

 

 

BRZO OPRAŠTAJU

 

 

Njihovo srce je veliko i otvoreno, ali nemojte ih uzimati milo za drago. Neće dva puta razmišljati o tome da prekinu komunikaciju sa vama ako prema njima postupite loše. Ali, brzo opraštaju i to je njihova veličina.

 

 

DAREŽLJIVE SU

 

 

Ribe krasi neograničena velikodušnost , nemaju ni trunku sebičnosti u sebi i sve će da učine za svoje prijatelje. Uživaju da obraduju svoje prijatelje poklonima koje su posebno izabrali za njih.

 

 

Dakle, Ribe su uglavnom osobe vedrog duha i jako pozitivnog karaktera koje vole život, vole društvo, pa umeju dosta dobro da organizuju sopstveni život po soptvenim nahođenjima. Onog trenutka kada ih neko, ma o kome da se radi, u tome sprečava, kod njih može da se javi jedna buntovnička priroda koja može da se tumači kao odbrambeni mehanizam od svih sprega koji im drugi mogu nametati. Ako Vas osoba rođena u znaku Ribe zavoli na bilo koji način, od prijateljskog, pa nadalje, zaista ćete biti visoko pozicionirani u njenom životu, uvek će indiretkno paziti na Vas i pokušaće da Vam pomogne, te da bude dobar prijatelj i lojalan drug. Ribe mogu biti izuzetno talentovane kako za umetnost, tako i za sport i mogu vrlo često imati uspeha u tome, pa čak biti megazvezde.

 

 

Kao što smo rekli, danas počinje VLADAVINA RIBE i imamo jako LEPE VESTI za vas:

 

 

Ono što vam možemo reći je da budete spremne za jedan nezaboravan mesec. Period koji je pred vama biće ispunjen samo lepim dešavanjima, ljubavlju i smehom. Jednostavno, nema te stvari koje vam neće prolaziti za rukom i nizaćete brojne uspehe bilo šta da uradite. Najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka je razumevanje. Ribe su veoma razumne, druželjubive i osećajne. Ribe su uvek spremne da daju sebe u bilo kakvom emotivnom odnosu i one žive za to da budu nečija podrška. Vladajuća planeta Riba je Neptun i ona upravlja snovima, psihom i kreativnošću. Zato za Ribe možemo reći da su veoma intuitivne i kreativne i u životu se vrlo često bave umetnošću.

 

 

 

U srcu svake Ribe leži ogromna dobrota i razumevanje za sve ljude. Što se tiče ljubavi, možemo reći da su Ribe nepopravljivi romantici, one su odane i nežne i umeju zaista bezuslovno da vole. Takođe, nežne Ribe mogu biti najbolji prijatelj koga ste ikada sreli. One su u svakom odnosu posvećene i umeju da potrebe drugih ljudi stave ispred svojih. Zato slobodno možemo reći da su Ribe posebne. I upravo zbog svega toga sve Ribe zaslužuju da u periodu svoje vladavine budu zaista srećne i zadovoljne.

 

 

 

Što se tiče ljubavi, Ribe nisu sklone kratkotrajnim vezama, tako da u ovom periodu sve veze koje budete započele biće sigurno na duge staze. Slobodne Ribe mogu da očekuju da će zaista sresti svoju srodnu dušu. Zauzetim Ribama možemo poručiti da ih čeka mesec neverovatne ljubavi. Vaš partner će biti taj koji će vam svaki dan učiniti lepim, a naročito dan vašeg rođendana. Postoji velika mogućnost da neki pripadnici ovog znaka baš na taj dan dobiju i bračnu ponudu. Vi ćete svakog dana biti okruženi ljubavlju i svojim prijateljima, ali vi ste neko ko svakako zna da uzvrati tu ljubav i čitav mesec ćete darivati svoje prijatelje poklonima i osmesima. Samim tim, u takvom okruženju, vi ćete svaki dan biti lepo raspoloženi i nasmejani.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img