spot_img

Niko ne ume da VOLI kao jedna ŠKORPIJA!

Škorpija je vodeni znak Zodijaka i veliki je emotivac, baš kao što su Ribe i Rakovi. Na prvi poled izgleda hladno i uz njeno ime i njen otrov, nekako ne idu emocije i nežnost. Ali to ne treba nikada da vas zavara, jer zaista niko ne ume da voli kao jedna Škorpija.

 

Ona je znak Zodijaka koji je po svemu poseban. Slobodno možemo reći da je Škorpija jedan od najvećih zavodnika Zodijaka, koji zavodi bez imalo truda. A u ljubavi, kada zavoli, zaista ume da voli do ludila. Škorpija je neko ko ume da se bori za ono do čega joj je stalo i nikada ne odustaje od svojih snova. Ona je toliko hrabra i ima petlju da se bori i izbori za sve što poželi. Takođe moramo reći da je Škorpija neko ko uvek sluša svoje srce. Neki misle da je Škorpija previše hladna i da ne mari ni za šta, osim za sebe i svoj ponos, ali to nije istina. Jer kada jedna Škorpija zavoli iskreno, u stanju je da pogazi svoj ponos i inat i sve ako treba. Ona će i moliti za ljubav, ako shvati da je to ona prava ljubav. Mnogi ljudi vole više puta u životu, ali Škorpija pravu ljubav ima samo jednom i nikada više.

 

Škorpija je neko ko ne voli avanture i nema u životu puno partnera, ipak ume da uzme od života sve ono što joj se pruž. Ali sve to radi dok se ne zaljubi, dok ne upozna osobu kojoj želi da da svoje srce i dušu. Kada dođe do toga, svi drugi za nju jednostavno ne postoje i postaju deo njene prošlosti. Škorpija je neko ko se u ljubavi predaje potpuno i voli jako i snažno. U stanju je da okrene ceo svet naopačke kako bi usrećila svoju voljenu osobu. Ona ume da bude i oslonac i podrška i prijatelj i divan ljubavnik. Škorpija je neko ko je veoma hrabar i snažan i sposoban je da sve ostvari. Pored svega toga, veoma je odgovorna i ako vam ona da svoju reč – ona će je sigurno ispuniti. Ona nikada ne gazi svoju reč, ali nikada ne gazi ni druge ljude da bi došla do nekog cilja. U svakom odnosu daje sve od sebe i izuzetno je korektna, ali to isto očekuje od druge strane. Izuzetno je iskrena i otvorena i nema problem da kaže ono što misli.

 

 

 

Takođe je neko ko ume da vas nasmeje i da bude tu za vas, kada niko drugi nije. Poznata je i po tome da može mnogo toga da toleriše i oprosti, ali isto tako zna kada je vreme da ode. Ako ne oseća da neko ima poštovanje prema njoj, ona će sigurno otići iz takvog odnosa. Imati kraj sebe jednu Škorpiju, znači imati nekoga ko je zaista spreman da vas voli iskreno i da vas podrži uvek. Ali imati Škorpiju znači da treba da budete spremni da joj date svoju dušu i telo i sve što imate. Kod nje jednostavno ne postoji ništa polovično i ništa na silu. Ona u životu uvek ide na sve, jer prosto to ide uz njen karakter. U ljubavi je najveći zavodnik i može svakoga osvojiti bez imalo truda, jer poseduje nevervatnu lepotu i šarm. Pravi su srećnici svi oni koji je imaju kraj sebe, jer oni sigurno znaju kako je biti ludo voljen.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img