spot_img

Važan astrološki događaj desiće se 8. Novembra: Najsnažnije će pogoditi ova 4 znaka Zodijaka!

Pomračenja predstavljaju portale za transformacije i buđenja i imaju tendenciju da donesu sudbinske događaje u naše živote.

 

Promene mogu biti brze i iznenadne, ili mogu biti spore i potrajati narednih nekoliko nedelja i meseci. Od 8. novembra očekuje nas delimično pomračenje Meseca u Biku.

 

Pomračenja su moćna i mogu pokrenuti stvari za nas. Imaju tendenciju da nam pomognu da presečemo ono što nas sputava i otvore nam nove vidike. Ovo novembarsko pomračenje može uticati na sve odnose u našim životima, pa tokom ovog perioda možemo otkriti da stavovi i uverenja koja nas sprečavaju da formiramo intimnije odnose sa drugima i sa samim sobom nestaju.
Dakle, počinje poslednji mesec jeseni, koji mnogi ljudi žele da provedu pozitivno i profitabilno, ali za neke nažalost neće biti tako.
Naš astrolog objašnjava na koga će najviše uticati veliki astrološki događaj 8. Novembra – Pomračenje Meseca u Biku. U novembru će se završiti koridor pomračenja, čiji će se uticaj osećati više od mesec dana. Ovaj događaj će uticati na sve znake, bez izuzetka, ali na neke znakove najviše. U nastavku pročitajte koji znaci su u pitanju…

 

 

Ovan

Pomračenje Meseca 8. novembra desiće se u vašoj 2. kući horoskopa, što znači da će tema finansija biti važna ovog meseca. Ovnove čekaju kardinalne promene vezane za preseljenje, napredovanje ili prodaju nekretnina.

 

Važne odluke ne treba donositi na brzinu, pa predstavnici ovog znaka moraju dobro odvagnuti odluke i pravilno upravljati svojim finansijama.

Blizanci

Pomračenje u 12. polju horoskopa govori Blizancima o dugo očekivanom završetku. Predstavnici ovog znaka moći će stati na kraj nečemu što ih odavno muči. U novembru Blizance očekaju povoljne promene, zahvaljujući kojima će moći čvrsto stati na noge, osvojiti nove visine i lako se oprostiti od negativnosti. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img