spot_img

Da li vam je suđeno da budete BOGATI? Ako ste rođeni u ovim horoskopskim znacima vi ste MAGNET ZA PARE!

Da li vam je suđeno da budete bogati, uspešni i da zaradite mnogo novca?

Ako ne znate odgovor na ovo pitanje, možda biste želeli da proverite svoj horoskopski znak.

U astrologiji su neki horoskopski znaci jednostavno predodređeni da zarade novac. Druga je stvar da li su se odlučili za to ili ne, ali astrološke osobine čekaju da budu iskorišćene.

 

 

Lav

Lav je „kralj“ zodijaka i kao takav ne može da bude siromašan, zar ne? Njihova ambicija i neumorna želja za pokazivanjem su tolike da ih to osećanje tera da svakodnevno uvećavaju svoje bogatstvo. Vole da rade sami, fokusirano idu ka svom cilju. Još jedna stvar koja ih podstiče da zarađuju jeste porodica. Imaju veliku želju da što više novca donesu kući, jer su oni stub, glava i hranitelj porodice.

 

Jarac

Jarac ume priliku da pretvori u novac! Kada su u pitanju projekti koji bi se potencijalno mogli pretvoriti u novac, njih ne treba niko da gura. Veoma su fokusirani na postizanje svojih ciljeva i zato su odlični preduzetnici. Rade svoj posao kako treba i njihov trud je ono što im donosi nagradu.

Devica

Device imaju senzibilitet za luksuzan način života. Oni su perfekcionisti, marljivo rade, nisu veliki rasipnici i umeju da ugode sebi. Imaju želju da napreduju, pa se stalno penju na lestvici uspeha i to ne laganim koracima, već preskačući po nekoliko stepenika dok ne stignu do željenog bogatstva. I ništa im na tom putu nije teško jer imaju jasan cilj! Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img