Home HOROSKOP Počela je VLADAVINA BIKA: Dragi Bikovi, kucnulo je i VAŠIH PET MINUTA! Uživaćete u PLODOVIMA SVOGA RADA, ali i u LEPIM TRENUCIMA sa VOLJENOM OSOBOM. Sledi vam jedan NEZABORAVAN MESEC!

Počela je VLADAVINA BIKA: Dragi Bikovi, kucnulo je i VAŠIH PET MINUTA! Uživaćete u PLODOVIMA SVOGA RADA, ali i u LEPIM TRENUCIMA sa VOLJENOM OSOBOM. Sledi vam jedan NEZABORAVAN MESEC!

0
Počela je VLADAVINA BIKA: Dragi Bikovi, kucnulo je i VAŠIH PET MINUTA! Uživaćete u PLODOVIMA SVOGA RADA, ali i u LEPIM TRENUCIMA sa VOLJENOM OSOBOM. Sledi vam jedan NEZABORAVAN MESEC!

Bik je zemljani znak, čija je vladajuća planeta Venera. Osobe koje su rođene u periodu od 20. aprila do 20. maja pripadaju ovom horoskopskom znaku.

Upravo danas počinje vladavina Bikova i ono što vam možemo reći jeste da je kucnulo vaših pet minuta. Vi ćete uživati u plodovima svoga rada, ali i u lepim trenucima sa voljenom osobom.
Sledi vam jedan zaista nezaboravan mesec. Ali pre nego što kažemo nešto o svemu tome, osvrnućemo se malo na vašu ličnost i vaš karakter. Bik vodi planeta Venera koja reprezentuje ljubav, privlačnost, lepotu i kreativnost. Pripadnici ovog znaka su pre svega izuzetno lepe osobe i privlače pažnju bilo gde da se pojave.

 

Bik je veoma snažan i pouzdan i prvi je kada dođe do ubiranja plodova njegovog vrednog rada. Oni su ljubitelji svega što je dobro i lepo i vole da uživaju u materijalnim zadovoljstvima.

 

Ali su svakako i ljudi koji su to svojim radom zaslužili. Bik je jedan od najpouzdanijih znakova Zodijaka. Poznat je po svojoj tvrdoglavosti. To je osobina koja ga tera da stvari istera do kraja kako bi sve bilo po standardima i pravilima.

 

Kao zemljani znak opterećen je svojom sigurnošću, a samim tim i zaštitom kuće i porodice. Jednom kada donesu neku odluku, retko kada skreću sa sebi zacrtanog cilja.

 

Njihova tvrdoglavost dolazi do izražaja čak i u poslovnim i ljubavni odnosima. To ih čini odličnim radnicima i odličnim prijateljima. Oni su uvek tu, bez obzira na iskušenja koje život donosi.

 

Bik je jedan od znakova na koji zaista možete uvek računati. Što se tiče porodičnih odnosa, spreman je da učini sve kako bi zaštitio svoju porodicu. Vrlo je inteligentan i ima odličan smisao za humor i to ga čini odličnom osobom za druženje. Jednom kada stekne prijatelja od poverenja, taj odnos će trajati ceo život.

 

Bikovi su veoma odani i uvek su spremni da pruže ruku prijateljstva.

 

Bikovi obožavaju decu i izuzetno cene vreme provedeno sa porodicom. Upravo zbog svih ovih divnih osobina koje poseduju, Bikovi zaslužuju da uživaju u periodu koji dolazi, a to je period njihove vladavine.

 

Kao što smo već rekli, vi ćete u ovom mesecu ubirati plodove svoga rada. Nema te stvari koja vam neće polaziti za rukom. Sve poslove koje ste započeli u prethodnom periodu uspešno ćete završiti. To će se svakako veoma dobro odraziti i na vaše finansije.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…