spot_img

10 STVARI KOJE ZNAČE DA STE PRAVA VODOLIJA!

Vodolija je vazdušni znak muškog pola, koji teško menja mišljenje. Nije uvek lako biti u njenom okruženju, ali je još teže bez nje!

 

Vodolije su neobične, drugačije, misle da su uvek „na vrhu sveta“. Impulsivne su, ali dobri prijatelji, pre svega savetnici. Sa njima nikada nije dosadno. Vodolije su takođe efikasne i odgovorne. Veruju u ljubav, ali morate im biti i prijatelj i partner u isto vreme. Njima ništa nije strano pa im slobodno recite sve svoje želje. Inteligentne su. Sve što zamisle da nauče, nauče lako. Nije im ništa ni teško, ni strano. Naveli smo neke opšte karakteristike za sve pripadnike ovoga znaka.

 

A, sada, drage naše Vodolije, čitajte dalje! Ako se pronađete u 10 narednih činjenica, onda to znači da ste zaista jedna prava, tipična Vodolija…

 

 

1. Emocije nisu baš u vašem fazonu. Vodolije nekad mogu delovati kao da nemaju emocije, vrlo hladno, ali one to ne vide tako. Vodolije prosto ,,iskreno reaguju u skladu sa situacijom”.

 

 

2. Pametni ste. Ljudi rođeni u ovom znaku vole intelektualne razgovore i vrlo su svesni svoje natprosečne inteligencije. Ponekad i previše.

 

3. Jednostavno ne možete prihvatiti da niste u pravu. Nije baš uvek zabavno svađati se sa vama. Okej, ponekad jeste u pravu, ali svaki put NE! Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img