28.7 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022
spot_img

Ako DRUGA ŽENA može uzeti vašeg muškarca, onda to NIJE NI BIO VAŠ MUŠKARAC!

Kada se samo spomene ta reč “prevara”, u glavi vam se pojavi čitava konfuzija.

Tema prevare je široka i nezahvalna za komentarisanje, jer čak i kada ste sasvim sugurni da znate sve o istoj, ipak, ne znate. Prevara postoji otkada postoji i ljudski rod i niko ne može reći da je nije iskusio, i da, ako nije, neće jednog dana. Jer život je baš takav, nepredvidiv, pun krivudavih linija, otvorenih puteva i slobode, pun idealnog prostora za prevare.
Jednu takvu prevaru doživela je i Marija ( 60).
Moja ljubavna priča je poput onih iz španskih serija. Sećam se jedne sapunice u kojoj se žena nekoliko puta udavala i svakog puta bi njen suprug preminuo iznenada. U zadnje vreme se često prisetim te sapunice i uporedim je sa svojim životom koji je donekle tome sličan. Međutim, u mom slučaju muškarci nisu odlazili na drugi svet, već radije odlazili kod druge žene u naručje.
Tri braka iza mene, sva tri okončana zbog njihovih afera. Prvi muškarac me je prevario sa ženom njegovog brata. Kako uvrnuto, zar ne? Naravno, smatrala sam da je on moja srodna duša, da nam je suđeno da ostarimo zajedno, da nas ništa neće rastaviti. Da, ništa osim njegovog plitkog uma! U tom slučaju me je najviše zabolelo što se ponašao kao da ništa loše nije učinio i da je to bila “prolazna stvar”. Jasno sam mu dala do znanja da će i naš razvod za mene biti samo prolazna stvar. U sledeći brak ušla sam mnogo opreznije, ali naravno – ne možete vi biti dovoljno oprezni koliko neki ljudi mogu biti pokvareni.
Prevario me sa mojom najboljom prijateljicom. U to doba sam se već pitala da li je problem u meni, jer počela sam da gubim bliske ljude iznenada. I ta priča je okončana i usledio je moj treći brak koji je imao najbolji potencijal, ali i on me je prevario na putovanju na kojem je bio sa prijateljima. NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,319PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img