spot_img

Izaberite jedna KRILA ANĐELA ČUVARA imaju jako VAŽNU PORUKU za vas i saznajte šta vam SAVETUJU!

 

Još jedan zanimljiv test je pred vama. Na slici su prikazana krila od tri anđela čuvara.

 

 

Svaki od njih vam je poslao različitu poruku i različiti savet. I svaka poruka je posebna na svoj način i namjenjena samo vama. Ovo su poruke koje će vam doneti mnogo sreće tokom narednog perioda. U nastavku teksta saznajte šta vam KRILA ANĐELA ČUVARA imaju poručiti. Ispoštujte njihovu poruku i bićete srećni.

 

KRILA ANĐELA ČUVARA BROJ JEDAN:

 

Ako ste izabrali prva krila anđela, možemo reći da je vaša duša toliko dobra i divna, da ste vi skoro pa i sami anđeo. Nekada ste imali zločeste misli, ali ste uspeli da se otmete od zlih sila i sada ste čisti. Pravi ste dokaz kako dobrota uvek može da pobedi zlo. Zato je poruka od anđela čuvara za vas da nastavite da budete takvi. I ako opet dođete u iskušenje zla da ćete imati podršku i zaštitu svog anđela čuvara u svakoj situaciji.

Najgore vreme je za vas prošlo, i sada će samo divne stvari da se dešavaju. Nagrada koja vam uskoro dolazi je uspeh i sreća u svakom pogledu. Sve što budete započeli tokom ovog perioda će se posrećiti i ispašće na dobro. Sreća je definitivno na vašoj strani i doneće vam divne i srećne stvari u život. Kada se najmanje budete nadali želja koju imate će se ispuniti. I to vam obećava vaš anđeo čuvar koji vas voli i čuva. Ostanite tako divni i dobri zauvek i ničega se ne bojte.

 

 

KRILA ANĐELA ČUVARA BROJ DVA:

 

Ako ste izabrali druga krila anđela čuvara, vi ste sigurno vrlo hrabra osoba. Izabrali ste krila anđela čuvara koja sa sobom nose prelepu nagradu i poruku. Poruka glasi da ste zaslužili da vam se desi mnogo lepih stvari tokom narednog perioda. Uvek ste se borili za svoju sreću, a na tom putu nikada niste zaboravili druge osobe oko vas. Zaslužili ste da dobijete prelepu nagradu tokom ovog perida baš zbog čistoće vaše ogromne duše. Imate priliku da doživite jednu prelepu sreću, jer je to nagrada koja očekuje da bude samo vaša. A ta nagrada je ljubavna.

 

Ako ste slobodni onda vam anđeli čuvari šalju novu ljubav koja će vas mnogo usrećiti. Do sada ste celo vreme čekali da budete iskreno voljeni. A sada je došlo vreme da se vaša želja ispuni, a to je najverovatnije ovaj mesec. Što se tiče zauzetih, anđeoska krila vam donose prelep odnos između vas i vašeg partnera. Sve svađe koje ste imali će se napokon rešiti i moći ćete da uživate u ljubavi i vezi koju imate. Vreme je da vaša veza postane mnogo jača i bolja nego ikada pre. NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img