spot_img

OVO SU NAJBOLJE BRAČNE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE – Ovan i Strelac su idealan par!

 

Rakovi će svoju idealnu drugu polovinu pronaći u Škorpijama, dok će se Blizanci skrasiti uz Vodolije.

Ovan i Strelac

Ovan je pun energije, podiže i ima snažnu ličnost. Svoje odgovornosti shvataju veoma ozbiljno i ne izbegavaju sukobe. U braku, Ovnovi su veoma pouzdani i možete verovati da će stvari obaviti energično i sa entuzijazmom.

Ponekad mogu biti toliko energični da će početi da nameću svoja mišljenja i uverenja svom partneru. Potreban im je neko ko se ne plaši da bude iskren sa njima kada su naporni, ali ko je i dalje u stanju da pokaže zahvalnost za njihov naporan rad.

Drugi vatreni znak Strelac ne samo da može da prati visoku energiju Ovna, već i da bude čovek koji je potreban Ovnu. Kao i Ovan, Strelac je uvek u potrazi za sledećom velikom avanturom. Oni su skloni riziku i žive da bi iskusili život što strastvenije i slobodnije. Strelčev idealan supružnik je nezavisan, zabavan i uvek voljan da sluša, a Ovan se lako obavezuje.

Bik i Rak

Bik je tradicionalista koji će učiniti sve što je potrebno da održi stabilnost i sreću u porodici, bilo da to znači kuvanje, čišćenje ili stavljanje ciljeva u karijeri na čekanje. Oni su nežni i pažljivi, iako ponekad senzualno ugađaju sebi.

U braku, Bik uživa u fizičkim zadovoljstvima i očekuje naklonost svog supružnika. Bik je u stanju da se zaista posveti i pogodan je za nekoga ko je porodično orijentisan i emocionalno ekspresivan, dve osobine koje Rak prirodno oličava.

Rakov meki pristup omogućava Biku da se oseća prijatno da bude ranjiv, dok Bikova očigledna lojalnost smanjuje Rakovu nesigurnost.

Blizanci i Vodolija

Blizanci su šarmantni i koketni, što odbija većinu ljudi koji traže dugoročan srećan brak. Iako život sa Blizancima može biti pun uzbuđenja i lepote, oni su poznati po bekstvu ako počnu da se osećaju opterećeni vezom.

Na sreću, Vodolija je jedan od najlaganijih horoskopskih znakova koji nikada ne čine da se Blizanci osećaju kao da se gube u vezi. Vodolija ima svoju nezavisnost i ceni slobodu, sa kojom se Blizanci mogu odmah uklopiti.

Njihov odnos može izgledati plitko onima koji su izvan njega, ali budite sigurni da Blizanci i Vodolija imaju ispunjenu vezu.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img