spot_img

Saznajte kako će završetak retrogradnog Merkura uticati na svaki horoskopski znak!

 

Ova sezona Bika je u astrologiji predviđena za davanje prioriteta zadovoljstvu, udobnosti i stabilnosti, ali ove godine je to bilo prilično teško. Sa uzastopnim pomračenjima i retrogradnim Merkurom, nikome nije bilo lako.

Šta god da ste hteli da postignete tokom ovog perioda, retrogradni Merkur je imao sasvim drugačiji plan. Od 21. maja planeta komunikacija izazivala je konfuziju i neizvesnost. Opuštanje i sva druga životna zadovoljstva smo zaboravili, ali na sreću, kako se retrogradni Merkur uskoro završava, svaki horoskopski znak će doživeti pojedine revolucionarne promene kada je u pitanju uspostavljanje dugotrajnog zadovoljstva.

Tokom poslednjih nedelja, Merkur se retrogradno kretao kroz fiksni zemaljski znak Bika, donoseći period revizije i preispitivanja svega materijalističkog i opipljivog.
Od 21.maja svaki znak je morao da preispita naizgled nepomične temelje i strukture koje postoje već duže vreme. Iako vas je ova retrogradnost verovatno izbacila iz zone udobnosti, pružila vam je priliku da sagledate stvari iz drugačije perspektive.

Retrogradni Merkur i uticaj na svaki horoskopski znak – evo šta možemo očekivati od 14. maja

Ovan

Kraj Retogradnog merkura donosi finansijska stabilnost vam je bila na umu poslednje tri nedelje, a sada ćete konačno dobiti razrešenje koje ste tražili u vezi sa svojim resursima i imovinom. Tražite dugoročne udobnosti i doslednosti, a retrogradnost vam je pokazala kako to možete da dobijete na nove načine. Kako se retrogradni Merkur bliži kraju, moći ćete da donosite odluke o tome kako da efikasno obezbedite i održavate svoj račun.

Bik

Sledi vam olaksanje bio je ovo haotičan mesec za vas, ali od 14. maja konačno dobijate preko potrebnu jasnoću oko svoje želje za mirom i stabilnošću. Dok se Merkur vraćao kroz vašu prvu kuću identiteta, bili ste naterani da razmislite o svojim planovima za sebe i svoj imidž. Pošto Merkur ponovo kreće napred, imate jasnu predstavu o tome kako želite da se predstavite svetu oko sebe.

Blizanci

Od 14. maja, Merkur, vaš vladar, konačno će biti direktno u Biku, privodeći kraju mnoge interne razgovore koje ste vodili sa sobom. Tokom retrogradnosti, morali ste da usporite neke od svojih misli i ideja. Međutim, pošto se Merkur ponovo ubrzava, možete da krenete napred sa svim planovima ili projektima koje ste morali da odložite.

Rak

Vaša zajednica i prijateljstva su doživeli izvesno restrukturiranje poslednjih nekoliko nedelja, ali od 14. maja, biće vam jasno ko su oni sa kojima želite da se okružite. Iako je ova retrogradnost možda izazvala teške razgovore u vašem društvu, sada ste u mogućnosti da krenete napred sa jasnijim razumevanjem šta vam je potrebno od onih oko vas – da biste se osećali bezbedno i zadovoljno.

Lav

Konfuzija koju ste doživljavali kad su u pitanju profesionalne aktivnosti će konačno početi da jenjava. Iako su neki od vaših planova možda morali da budu stavljeni na čekanje poslednjih nedelja, Merkur će vam konačno omogućiti da nastavite sa nekim od ovih poduhvata. Efikasna komunikacija sa kolegama ili saradnicima bi sada takođe trebalo da bude lakša, pa slobodno podelite svoje strategije ili misli o karijeri sa ljudima oko vas – dobro će vas saslušati.

Devica

Od 14. maja, Merkur će stati direktno u vašu 9. kuću sistema verovanja i pogleda na svet, razjašnjavajući određenu zabunu oko vaših perspektiva. Ako niste bili sigurni gde se nalazite u životu, retrogradni Merkur koji se bliži kraju trebalo bi da vam donese razjašnjenje. Sada je savršeno vreme da nastavite tamo gde ste stali kad vas zanimaju bilo koje studije ili planovi putovanja koji su možda stavljeni na čekanje. Konačno možete da se bavite stvarima koje vas zaista zanimaju.Nastavak mnsa sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img