Home HOROSKOP OVO SU NAJBOLJE BRAČNE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE – Ovan i Strelac su idealan par!

OVO SU NAJBOLJE BRAČNE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE – Ovan i Strelac su idealan par!

0
OVO SU NAJBOLJE BRAČNE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE –  Ovan i Strelac su idealan par!

Rak i Škorpija

Porodica je najvažnija stvar Raku. Njihovi tradicionalni pogledi su ono što ih čini tako odanim i dobrodušnim. Rakovi imaju tendenciju da budu veoma emocionalno krhki, što ih ponekad može dovesti do verbalne agresivnosti. Najbolje rade sa jakim partnerima koji mogu da im podignu samopouzdanje i nauče ih kako da veruju, a tu dolazi Škorpija.

Voleti Škorpiju može biti veoma izazovno ako niste strpljiva osoba – na sreću, strpljenje je jedna od najcenjenijih osobina Raka. Škorpija ima tendenciju da bude prilično intenzivan i misteriozan znak, ali to ne odbija intuitivnog i majčinskog Raka. Umesto toga, Škorpijina strast pomaže da se Rakova nesigurnost zadrži na odstojanju, dok je Rak u stanju da pokaže Škorpiji ljubav i sigurnost.

Lav i Vaga

Lav će svojim toplim osmehom i šarmantnim ponašanjem ulepšati svaku prostoriju u kojoj se nalazi. Ovo je takođe osoba kojoj je stalo do javnog imidža, ​​pa će želeti da pokažu svog partnera na bilo koji način. Njihov idealan partner biće neko ko je graciozan, otmen i ko im pruža poštovanje i divljenje koje žele.

Poput Lava, Vaga ima tendenciju da zauzme centralno mesto. Harizmatična ličnost Vage lako privlači prijatelje i obožavaoce, što ih čini savršenim parom za Lava.

Devica i Jarac

Devica je najpoverljiviji od znakova zodijaka. Oni su vredni radnici koji uživaju u produktivnosti i cene inteligenciju. Sve dok je njihov partner dostojan poverenja, oni će pokazati snažnu posvećenost svojoj porodici i učiniti sve što mogu da ih obezbede.

Oni su po prirodi konzervativni i njihov idealan partner je neko ko nije impulsivan i ceni poverenje isto koliko i on, što je uloga koju Jarac oseća neprimetno. Jarac je veoma inteligentan, pouzdan i odan horoskopski znak. Logični i utemeljeni, oni se dive Devičinoj inteligenciji kao što se Devica divi odanosti Jarca.

Iako na početku može izgledati da Devica i Jarac vide brak više kao logičan dogovor nego kao romantičnu vezu, zapamtite da nije ljubav ono što čini brak uspešnim – već kompatibilnost, a ovo dvoje su kompatibilni na skoro svaki način.

Ribe i Ribe

Brak je za Ribe veoma crno-beli koncept. Ili su željni da odmah uskoče ili će odvojiti vreme da testiraju partnera.

Uprkos njihovim pogledima na brak, Ribe imaju idealističku ličnost – ponekad toliko fantastičnu da je jedina druga osoba koja bi to mogla da razume druga Riba. Ribe cene svoja uverenja iznad svega i važno im je da njihov partner ne ugrožava ta uverenja.