Home ZABAVA Šta se KRIJE iza MASKE? Izaberite jednu MASKU i saznajte kakvu VAŽNU životnu PORUKU ima ZA VAS!

Šta se KRIJE iza MASKE? Izaberite jednu MASKU i saznajte kakvu VAŽNU životnu PORUKU ima ZA VAS!

0
Šta se KRIJE iza MASKE? Izaberite jednu MASKU i saznajte kakvu VAŽNU životnu PORUKU ima ZA VAS!

Šta se krije iza maske? Maske su oduvek poznate kao predmeti koji služe za prikrivanje lica i maskiranje.

 

Međutim, maska ne skriva samo lice, već ima moć da sakrije i karakter osobe koja je nosi. Takođe mogu da nam ukažu na neke bitne signale, odluke i poruke. Svi želimo znati jesu li odluke koje donosimo bile ispravne i radimo li najbolje što možemo s onim što imamo. Ovaj zabavni test može vam pomoći u pravom smeru i dati vam savet o životu, koji vaša duša očajnički mora čuti. Sve što treba da učinite jeste da odabrate masku koja vam se najviše sviđa i pročitate odgovarajući opis.

 

MASKA BROJ JEDAN:

 

Osnovna poruka koju ova maska za vas nosi, jeste da nikada ne odustajete od borbe i od života. Trenutak pravi je sada. Prigrlite svoj život i prestanite se odupirati željama svog srca. Udahnite život hrabrošću i nadom. Ne prigovarajte, ovo je jedina šansa da uistinu budete vi. Koliko puta ste se sebi izvinuli zbog toga što ne možete nešto učiniti? I koliko ste se puta potajno nadali da će nešto „uzbudljivo“ poljuljati stvari? Naravno da znate da takve nagrade dolaze samo s naporom. Uvek se morate boriti. Nikome ništa ne pada sa neba. Možete uspeti samo uz vašu predanost i hrabrost. Vaše srce zna šta želite, trebalo bi da ga poslušate.

 

MASKA BROJ DVA:

 

Osnovna poruka koju ova maska za vas skriva, jeste da morate imati više samopoštovanja. Zaslužujete sve dobre stvari u životu, kao i bilo ko drugi. Ljubav, pažnja, uspeh i poštovanje. Kiša pada na sve nas, Sunce sija za sve nas. Svi imamo jednake mogućnosti, zavisi samo kako ih iskoristimo. Vama definitivno fali više samopštovanja. Morate verovati u sebe. Vreme je da se oslobodite ograničavajućih uvjerenja o sebi koja vas uzdržavaju i sputavaju. Nisko samopoštovanje vas nigde ne vodi. Prestanite govoriti: „bojim se otkriti ko sam zapravo“. To je zaštitni ogrtač, koji nas uverava da u stvari nismo dostojni, pa zašto brinuti. To je samo strah. Ništa više. I znate da ne želite živeti u strahu. Da nesretno postojanje nije za vas. Dakle, od ovog trenutka, recite i verujte u to: „Vredan sam, kao i svi drugi, ljubavi, uspeha i poštovanja“. I krenite hrabro napred!

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…