spot_img

Ovo je MESEC VLADAVINE žene rođene u znaku RAKA i niko joj NE MOŽE STATI NA PUT!

Rak je moćan i jak četvrti znak Zodijaka, elementa vode, kardinalnog kvaliteta, po polaritetu negativan i ženski znak. Promenljive je prirode i ključna reč mu je: Ja osećam.

 

S Rakom vlada Mesec, pa odatle i njihove česte promene raspoloženja. Mitološki Rak se vezuje uz sposobnost reprodukcije. Pozitivne osobine pripadnika ovog znaka da su veoma pažljivi, osećajni, vidoviti, maštoviti. Nastoje uvek da budu dobar roditelj koji iznad svega voli decu, dobri i ljubazni domaćini, imaju naglašeno rodoljublje, oštroumni su i štedljivi, dobri prijatelji koji su uvek spremni pomoći. Period njihove vladavine je od 21.06. do 22.07. Ovo je upravo dobar period za njih i najbolje se osećaju tokom leta. Žena RAK je najsenzibilnija i najveća majka Zodijaka, koja svu svoju energiju ulaže u dom i porodicu, jer njoj je sigurnost doma i sreća porodice najvažnija. Može se prepoznati pa skladnoj figuri, negovanom telu, najčešće plavoj i bujnoj kosi. Hirovita, romantična, samo naizgled ostavlja utisak naivne žene, nije borbena već je rođena da uvek neko drugi rešava njene probleme, a zauzvrat ona će verno služiti svom mužu i deci, koje će previše idealizovati.

 

Dalje, ona je zagonetna, privlačna, nedokučiva poput njenog zaštitnika Meseca. Spada medju najopasnije zavodnice Zodijaka. Maštovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera. Ponekad detinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melanholična, te uspeva da u samo jednom trenutku iskaže mnogo različitih emocija. Ona je tip žene koji će žrtvovati sve moguće za svoju porodicu i čvrsto stajati na strani svog bračnog druga. Ona voli romantiku i komplimente, voli da bude hvaljena za svaku svoju akciju, voli razmenu nežnosti s partnerom, zagrljaje, naklonost. Žena Rak voli da bude zaljubljena, voli ljubav i kada stvarno voli, onda voli zauvek! Muškarcima nema igre sa ovom damom ako im namere nisu ozbiljne – njena raspoloženja se menjaju sa menama Meseca! Njena senzitivna priroda može biti jako nezgodna! Često se oseća neshvaćeno na emocionalnom planu i potreban joj je partner koji će je razumeti i osetiti njenu krhkost.

 

Ona je tipična majka. Širi materinske uticaje najviše od svih u Zodijaku. Kad je u svom elermentu, ona je simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena, adaptibilna, zažtitnički raspoložena i zadovoljna svime što joj muž pruža. Kao žena je strašno posesivna i sve što se tiče života njene porodice, maksimalno je okupira. Ponekad ova instiktivna žena ima izuzetan smisao za biznis, i u stanju je da sa neverovatnom mudrošću načine neki sjajan potez, ili da svome mužu da savet od neprocenjive vrednosti. Često je vrlo lepa i svesna toga. Ume da bude i slaba i jaka, a najjača je u periodu svoje vladavine i tada joj niko ne može stati na put. Ove žene su divne i zaista zaslužuju da im se dešavaju samo lepe stvari, a to će se i desiti u narednih mesec dana.

 

UPOZNAĆETE OSOBU KOJA ĆE VAS OBORITI S NOGU:

 

Da, upravo ovog leta, ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednu osobu koja će vas zaista oboriti s nogu i koja će vaš život promeniti iz korena. Zaista će vam se desiti divne stvari, a jedna od njih je i ova. Konačno ćete pronaći i upoznati osobu koja je vredna vaše ljubavi. Ovih dana ste bili pod stresom, što je dovelo do toga da se zatvorite u sebe. Jednostavno, vi ste postali hladna i nedodirljiva osoba, koja nikome ne dozvoljava da joj se približi.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img