spot_img

RIBE: Možda one nisu zlatne, ali su VREDNIJE OD SUVOGA ZLATA!

„Razumevanje“ je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi. Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja drugih ljudi. Ribama je ugodno da budu podrška nekome.

 

Duboko u ribama kuca srce nepopravljivog romantika. Odane, nežne i bezuslovno darežljive, ribe gaje duboke emocije. Ako Vam treba neko ko je bez predrasuda, obratite se Ribama. One su najosećajnije osobe na planeti. Nikad ne osuđuju druge, nego se trude da razumeju sve i da prihvate svakoga. Ribe su vredne, u sve ulože sebe sele, daju se maksimalno. Odgovornost im je veoma važna, iako niko ne bi rekao da mogu da urade sve u roku. Izgled vara u ovom slučaju, one su mnogo bolje nego što izgledaju. Riba je vodeni znak čija je vladajuća planeta Neptun, ali je i pod uticajem Jupitera. Neptun upravlja snovima, psihom i kreativnošću, pa su zato Ribe intuitivne i poseduju umetničke talente. Riba je poslednji znak Zodijaka i poseduju mnogobrojne vrline kao što su velikodušnost, intuitivnost, lojalnost i dobrota.

 

 

Ribe su osobe koje žive za ljubav i žive za to da vole i da se osećaju voljeno. One veruju da još uvek postoji prava ljubav i čitav život se bore da pronađu to. One su najromantičnije i najbrižnije u čitavom Zodijaku. One su najemotivnije i najosetljivije, naročito ako su u pitanju žene rođene u ovom znaku. Poznate su po to tome da imaju čistu savest i čisto srce, jer one nikome ne čine zlo. Ribe su osobe koje svom srcu dozvoljavaju da ih vodi i da govori umesto njih. Veoma su intuitivne i ne možete ih nikada slagati, jer one unapred sve znaju. One su romantične i mistične i lako privlače suprotni pol. One su pune razumevanja i jako su dubokoumne. Sa njima nikada nije dosadno, jer su prava mala deca u duši. Poznate su takođe po svojoj velikodušnosti i spremne su da učine sve za svoje voljene. Poznate su i kao veliki sanjari, pa im je nekada potrebno vreme samo za sebe da bi se prepustile svom svetu mašte. One jednostavno obožavaju da provode vreme u oblacima i vrlo dobro umeju da žive u dve realnosti.

 

Veoma su odani i dobri prijatelji, a naročito partneri. Duboko u Ribama kuca srce nepopravljivog romantika. One su odane, nežne i bezuslovno darežljive i zaista su poželjni partneri. Ali one mogu biti i najbolji prijatelji koji mogu postojati. Vrlo često stavljaju potrebe svojih prijatelja ispred svojih potreba. Njihova sreća uvek zavisi od sreće njihovih bližnjih i zato će se uvek potruditi da svi oko njih budu srećni. Zbog svih ovih kvaliteta koje smo naveli, možemo reći da su Ribe vrednije od suvoga zlata. Sve u životu rade srcem i dušom i zaista zaslužuju najveću sreću. One su osobe koje ne umeju da mrze i koje umeju samo da vole. Sve što rade u životu rade srcem i celom svojom dušom. Posebne su po mnogo čemu, ali se nikada ne ističu i ne vole da se puno o njima priča.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img